Diensten

Glas
bewassing

Tot op grote hoogte zorgen onze glazenwassers voor helder zicht en streeploos schoon voor een representatieve uitstraling van jouw pand.

BLINCK zorgt voor schone, blinkende ramen 

Geen raam te hoog, geen vuil te sterk. Onze goede opgeleide glazenwassers houden wel van een uitdaging en gaan voor blinckschone ramen. Ze werken secuur en veilig en verwijderen hardnekkige vervuiling en zelfs ondiepe krassen. Zo blijven de ramen en kozijnen in een topconditie. We werken samen een maatwerkplan uit voor het reinigen van de beglazing, voor zowel binnen als buiten.

 

Osmosewater

Bij bedrijfspanden tot enkele verdiepingen is de telescoop bewassing een uitkomst. Deze telescoopborstel maakt streeploos en vlekvrij schoon dankzij het gebruik van osmosewater. Er zijn hierbij geen chemische middelen nodig. Dit systeem is ook uitermate geschikt voor het schoonmaken van gevels, zonwering en gevelreclame.

 

  • Voor een representatieve uitstraling van je pand en het onderhoud van ramen en kozijnen
  • Glasbewassing tot op grote hoogte
  • Telescoopbewassing met osmosewater voor hogere bedrijfspanden, gevels, zonwering en gevelreclame
  • Duurzaam schoonmaken door toepassing van milieuvriendelijke middelen en technieken
  • 24/7 toegang tot eigen klantenportaal met inzicht in schoonmaakschema’s en afspraken
  • Kwaliteitskeurmerken BLINCK:
    ISO 9001, ISO 14001, LOSK-QMS, NEN4400-1

Onze speciale aandacht voor:
glasonderhoud

Hoe goed je ze ook schoonhoudt, ramen hebben ook te lijden onder omstandigheden. In veel gevallen krijgen onze specialisten ze weer als nieuw met ontetsen of polijsten.

Glas ontetsen
Opgedroogde waterdruppels op de ramen die je met standaard glasbewassing niet meer weg krijgt, heet geëtst glas. Door UV-straling is de kalkaanslag ingebrand. Onze glazenwassers ontetsen het glas met een speciale spons, waardoor het raam weer als nieuw lijkt.

Glas polijsten
Ernstige vervuiling, ondiepe krassen en andere hardnekkige problemen zijn vaak te verhelpen door professioneel polijsten.

Hiervoor gebruiken wij een speciale polijstpasta, waarmee vrijwel ieder type glas gepolijst kan worden, zoals dubbel glas, gehard glas en gelaagd glas. Beschadigingen zijn niet meer zichtbaar en de ramen zijn weer als nieuw.

Onze speciale aandacht voor:
glasbescherming

Nanocoating
Onze glazenwassers kunnen je ramen voorzien van Glass Coat: een nanocoating die het glas langer schoon en glanzend houdt. Een nanocoating beschermt het glas tegen het inwerken van vuil, zout, olie, insecten en zand. Daarnaast kan vuil en viezigheid makkelijker verwijderd worden.

Kennismaken met BLINCK?