Media & Entertainment

Voor de
optimale gastervaring

Van opnamestudio tot event en van decorstuk tot backstage… BLINCK heeft jarenlange ervaring in de media- en entertainment branche. Snel en flexibel leveren wij hoogwaardig schoonmaakwerk.

Wat wij verstaan onder blinckschoon in de media & entertainment sector

  • 24/7 schoonmaak, ook ad-hoc
  • Maatgericht schoonmaakwerk
  • Efficiënt en betrouwbaar schoonmaken
  • Landelijke dekking: overal snel paraat

24/7 schoonmaak, ook ad-hoc

Als het gaat om de media en entertainment branche, haal je met BLINCK jarenlange schoonmaakexpertise in huis. Van het reinigen van podia en mengpanelen tot verf verwijderen van vloeren en backstage sanitair. Wij weten welke technieken er nodig zijn en beschikken over alle materialen. Onze dienstverlening is volledig ingericht op 24/7 inzetbaarheid op een medialocatie en kan flexibel worden ingepland.

Maatgericht schoonmaakwerk

In de media- en entertainment branche gelden er per afdeling vaak verschillende schoonmaakeisen en kwaliteitsnormen. Samen met onze opdrachtgever inventariseren wij welke behoeftes er zijn en welke schoonmaakmethodes er worden ingezet. Zo ontstaat er een maatwerk schoonmaakplan en borgen wij de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Efficiënt en betrouwbaar

Onze schoonmaakprofessionals gaan alert en servicegericht om met uitzendingen, voorstellingen en opnames. Ze weten wanneer een stofzuiger even aan kan en wanneer niet. Binnen de opgegeven tijdframes zorgen zij voor een efficiënte schoonmaak en een blinckschoon eindresultaat.

Landelijke dekking

BLINCK heeft meerdere vestigingen en een landelijke dekking. Wij werken vanuit een eigen personeelsbestand met vaste teams van schoonmaakkrachten die snel op locatie kunnen zijn.

ISO certificering

Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Om ons hierbij scherp te houden, laten we ons jaarlijks onafhankelijk toetsen. Wij zijn de trotse bezitters van zowel het ISO-9001 als het ISO- 14001 certificaat voor milieumanagement.

Verlengstuk MVO beleid

Samenwerken met BLINCK is een belangrijke manier om de eigen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te halen. Wij nemen het milieu uiterst serieus, investeren in onze mensen en zijn maatschappelijk betrokken. Samen dragen wij bij aan een groene toekomst.

Kennismaken
met BLINCK

Meer weten over BLINCK en de schoonmaakdiensten die wij leveren?
Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.