Bouw & Renovatie

De laatste
stap tot
gebruiksklaar
zetten wij

Het binnen het aangegeven tijdvak schoon en turn-key opleveren van nieuw bouw- en renovatieprojecten is onze expertise. Wij begrijpen hoe essentieel tijd, flexibiliteit en snelheid is in de bouw en renovatie sector.

Wat wij verstaan onder blinckschoon in de sector bouw & renovatie

  • Flexibele partner: snel resultaat
  • Allround inzet schoonmaakexpertise
  • Efficiënt, betrouwbaar schoonmaken
  • Landelijke dekking

Flexibele partner: snel resultaat

Wij zijn sinds jaar en dag een ervaren, flexibele partner voor projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Wij kennen de hectiek van de laatste fase voor oplevering. Ons team gaat flexibel en vakkundig om met de druk op het laatste moment. Wijzigingen in de planning pikken wij snel op, zodat het project volgens afspraak schoon en gebruiksklaar opgeleverd kan worden.

Allround inzet schoonmaak expertise

BLINCK levert allround schoonmaakdiensten bij bouw- en renovatieprojecten: ramen worden gewassen en cementsluiers verwijderd. We reinigen het sanitair en de keuken, verwijderen het grofvuil en zorgen ervoor dat de ruimtes gereed zijn voor ingebruikname. Wanneer ons team het pand verlaat, is de bouwlocatie getransformeerd naar een gebruiksklaar gebouw.

Efficiënt en betrouwbaar

In nauwe samenwerking plannen wij de projectschoonmaak in. Op locatie overleggen wij met de projectleider welke werkzaamheden vanuit de bouw nog gedaan moeten worden en welke ruimtes gereinigd kunnen worden. Zo zorgen wij voor een efficiënte en betrouwbare schoonmaak binnen de aangegeven planning.

Landelijke dekking

BLINCK heeft meerdere vestigingen en een landelijke dekking. Wij werken vanuit een eigen personeelsbestand met vaste teams van schoonmaakkrachten die snel op locatie kunnen zijn.

ISO certificering

Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Om ons hierbij scherp te houden, laten we ons jaarlijks onafhankelijk toetsen. Wij zijn de trotse bezitters van zowel het ISO-9001 als het ISO- 14001 certificaat voor milieumanagement.

Verlengstuk MVO beleid

Samenwerken met BLINCK is een belangrijke manier om de eigen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te halen. Wij nemen het milieu uiterst serieus, investeren in onze mensen en zijn maatschappelijk betrokken. Samen dragen wij bij aan een groene toekomst.

Kennismaken
met BLINCK

Meer weten over BLINCK en de schoonmaakdiensten die wij leveren?
Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.