Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Het verwerken van afvalstromen

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke afvalstromen. Schoonmaakbedrijf Blinck biedt u, zowel vanuit ons kantoor in Almere als vanuit ons kantoor in Arnhem, de mogelijkheid van een duurzame afvalverwerking gericht op een minimale zichtbaarheid en verantwoorde inzameling, transport en vernietiging van het afval. Hiervoor zijn, in samenwerking met onze partners in afvalverwerking; Icova, RNN Shanks en Milieu Service Nederland, een aantal specifieke concepten ontwikkeld, toegespitst op de diverse branches en met een gerichte advisering voor afvalscheiding aan de bron.

596330547_eedae13cf6_z

U kunt bij deze aangepaste concepten denken aan:

Afval scheiden op de werkvloer

Afval door onze medewerkers laten scheiden bij de container

Afval ophalen op vaste dagen of op afroep – minder vervoersbewegingen, minder kosten, beter voor het milieu

Gebruik van diverse containers, aangepast op uw bedrijf en wensen. Bv kliko’s, rolcontainers of perscontainers

Advies in verscheidenheid van prullenbakken op de werkvloer ten behoeve van restafval, papier en GFT

Behalve concepten voor het verwerken van afval levert Blinck ook de bij uw bedrijf/branche passende inzamelmiddelen, zoals versnipperaars, containers, etc.

Vernietigen van vertrouwelijke documenten

Een aanvullende dienst van schoonmaakbedrijf Blinck is het inzamelen, afvoeren en vernietigen van vertrouwelijke documenten. Wij bieden uw organisatie een volledig ‘gesloten’ methodiek met bijbehorend vernietigingscertificaat zodat u ook zeker weet dat alles vernietigd is. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare bedrijven die aan alle veiligheidseisen en certificaten voldoen.

Realiseren van duurzaamheids- en milieudoelstellingen

Het op de juiste manier van verwerken van afval beperkt het aantal transportbewegingen en daarmee uw bedrijfskosten. Daarnaast draagt een efficiënte, gescheiden verwerking van afval ook bij aan het realiseren van duurzaamheids- en milieudoelstellingen. Doelstellingen waarmee u en wij van schoonmaakbedrijf Blinck ons streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de juiste invulling kunnen geven.

Als schoonmaakbedrijf kan afvalwater met chemische en/of verfresten ook afval zijn wat wij niet willen, kunnen en mogen lozen in de gootsteen. Bij onze industriële projecten en het reinigen van vloeren met een chemische- of verflaag komen wij dit regelmatig tegen. Te allen tijde zullen wij dit vervuilde water opvangen in speciale tanks en afvoeren naar depots waar dit water gereinigd wordt. Alles volgens de daarvoor geldende milieunormen en milieuwetgeving.