Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Afvalmanagement: afvalstromen onder controle

Het beheren van alle afvalstromen binnen je bedrijf kan een aanzienlijke uitdaging vormen voor je organisatie. Of het nu gaat om het correct scheiden van afval op de werkvloer, het naleven van de geldende wet- en regelgeving, of het tijdig legen van containers, deze taken vereisen aandacht en zorgvuldigheid. Door het afvalmanagement aan ons uit te besteden, kun je deze zorgen uit handen geven en je volledig concentreren op je kernactiviteiten. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het scheiden van afval, de afvoer ervan, en zelfs voor gespecialiseerde diensten zoals documentvernietiging.

Wil je direct meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met efficiënt en professioneel afvalmanagement? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag hoe wij je kunnen helpen om je afvalbeheer soepel en probleemloos te laten verlopen, zodat je organisatie optimaal kan functioneren zonder zich druk te hoeven maken over afvalverwerking.

Direct meer weten over afvalmanagement? Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Afval scheiden, verwerken en afvoeren

Afvalmanagement is voor ons een essentieel onderdeel van het totaalpakket aan diensten dat wij bieden voor het schoonhouden van een pand. Wij beschouwen dit als een verlengstuk van onze schoonmaakwerkzaamheden, waarbij we altijd streven naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het proces begint bij de bron: het scheiden van afval direct op de werkvloer. Door afvalstromen efficiënt te verwerken en af te voeren, beperken we het aantal transportbewegingen, wat niet alleen bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot, maar ook aan een duurzamere bedrijfsvoering. Onze aanpak zorgt ervoor dat afval niet alleen correct en verantwoord wordt afgevoerd, maar dat dit ook op een manier gebeurt die het milieu zo min mogelijk belast.

Afvalmanagement begint met zelf scheiden.

Wat past het best bij jouw bedrijf?

Bij ieder bedrijf past een andere aanpak voor afvalmanagement. We kijken naar wat past bij jouw bedrijf, waardoor je een plan krijgt dat aansluit bij jouw afvalstromen. Daarin worden bijvoorbeeld opgenomen:

  • Afvalscheiding op de werkplek of bij de containers
  • Afvalinzameling op vaste dagen of juist op afroep
  • Plaatsen van maatwerkcontainers passend bij bedrijfsgrootte en afvalstromen

Hiervoor werken wij samen met verschillende partners in afvalmanagement.

Diverse kleuren containers voor het juiste afvalbeheer.

Vertrouwelijke documenten verwerken

Een speciaal punt van aandacht bij bedrijven zijn vertrouwelijke documenten. Voor het inzamelen, afvoeren en vernietigen van vertrouwelijke documenten hanteren we een volledig gesloten systematiek met bijbehorend vernietigingscertificaat. Zo heeft u de zekerheid van vertrouwde afhandeling van het vernietigen van de vertrouwelijke gegevens. Hiervoor werken wij uitsluitend met bedrijven die aan alle eisen voldoen.

Schadelijk afvalwater

Zowel uit het oogpunt van duurzaamheid als voor het voorkomen van boetes is het goed afvoeren van schadelijk afvalwater noodzaak. Afvalwater met chemische middelen, zoals verfresten, mag niet in het riool geloosd worden. Wij zorgen ervoor dat dit schadelijke afvalwater volgens de regels afgevoerd wordt.

Niet alleen onder afvalmanagement

We weten maar al te goed hoe belangrijk goed afvoeren van schadelijk afvalwater is. Bij industriële projecten of het reinigen van vloeren met chemische lagen hebben wij namelijk ook te maken met schadelijk afvalwater. Onze specialisten vangen dit direct op om dat op de juiste manier af te voeren. Dat is mede waarom wij de kennis in huis hebben om schadelijk afvalwater onder afvalmanagement uit te voeren.

Besteed je afvalmanagement met vertrouwen uit

Ongeacht de soorten afvalstromen binnen jouw bedrijf, wij nemen het volledige beheer graag voor je uit handen. Door je afvalmanagement met vertrouwen aan Blinck uit te besteden, kun je rekenen op een zorgeloze en efficiënte aanpak.

Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk aspect van je afvalbeheer professioneel en duurzaam wordt afgehandeld. Of het nu gaat om dagelijks afval, recycling, of speciale afvalstromen, wij hebben de kennis en middelen om het proces naadloos te beheren. Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met afvalmanagement? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of plan een kennismakingsgesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden en laten je zien hoe wij het afvalbeheer binnen jouw organisatie kunnen optimaliseren.