In de regio Arnhem zijn er een aantal klanten bijgekomen

In ons vorige nieuwsbericht hebben wij jullie meegenomen in het nieuws over de groei van Schoonmaakbedrijf Blinck in de regio Flevoland en Almere. Een logische stap omdat ons hoofdkantoor in Almere is gevestigd. Een andere logisch gevolg van de gewenste groei is uitbreiding in de andere regio waar Blinck een vestigingslocatie heeft en dat is in Arnhem. Door inspanning van onze rayonmanager en de geweldige inzet van ons trouwe team van schoonmaakmedewerkers zijn we blij te kunnen melden dat er ook in regio Arnhem een aantal klanten zijn bijgekomen.

  • WATCH-E; in februari 2020, nog net voor de corona-lockdown, konden wij starten met de schoonmaak en glasbewassing van het kantoor van Watch-E een bedrijf wat energieprestaties van woningen beheert en borgt
  • TAK architecten; per juli 2020 mochten wij starten met de reguliere schoonmaak en de periodieke glasbewassing bij dit gerenommeerde architectenbureau, oa bekend van de renovatie van het centraal station in Amsterdam
  • Artra; in augustus 2020, een van de meest recente uitbreidingen, zijn we gestart met de schoonmaak van het kantoor van Artra, dé opleider voor arbeidsmarktprofessionals.
  • Red je Pakketje; voor dit “betrouwbare koeriersbedrijf in de avond” verzorgen wij al enige tijd de schoonmaak van hun vestiging in Arnhem. Aangezien dit voor beide partijen naar tevredenheid uitgevoerd wordt zijn wij in de afgelopen maand ook gestart met de reguliere schoonmaak van hun vestigingen in Zwolle en Budel.

Uitblinckers van Blinck met liefde en plezier aan het werk.

Mooie uitbreiding

Deze klanten zijn een mooie uitbreiding voor ons bedrijf in deze regio en ons team in Arnhem pakt deze kans graag op om hier een succes van te maken. Alles volgens de eigen ‘Blinck-wijze’ van kwaliteit, betrouwbaarheid en het juiste partnership.