Aan de slag bij onze buren

Al enige tijd is het kantoor van Schoonmaakbedrijf Blinck gehuisvest op bedrijventerrein de Gooisekant in Almere. Een van de doelen die wij ons als bedrijf gesteld hebben is het uitbreiden van ons klantenbestand in en om Almere en hoe leuk is het als dat ook nog bij onze “buren” op hetzelfde bedrijventerrein is. Doordat wij steeds meer een bekend gezicht worden bij de bedrijven om ons heen en ons logo, wat prominent op het pand staat, vaker herkend wordt hebben wij in de afgelopen periode van diverse bedrijven in de buurt een offerteaanvraag mogen ontvangen.

Na een aantal leuke gesprekken en passende offertes kunnen we aan de slag bij 3 nieuwe klanten die, net als Schoonmaakbedrijf Blinck, gevestigd zijn op de Gooisekant. Wij zijn afgelopen maand gestart de volgende bedrijven:

  • Leisure Expert Group, Microfoonstraat – de experts in experience die het ontwerp, techniek en beleving bedenkt en ontwerpt voor festivals, concerten en thema- en pretparken.
  • Specialist Retail Systems, Transistorstraat – de aanbieder op het gebied van automatisering voor retailers
  • Accent Jobs, Transistorstraat – de specialist op het gebied van HR, Recruitment en de uitzendbranche
  • Snel Herstel, Televisieweg – een moderne, kundige praktijk voor fysiotherapie met een specialisatie in manueel therapie en Dry Needling

Schoonmaak & glasbewassing

Bij al deze klanten zullen wij enkele uren per week de dagelijkse schoonmaak verzorgen in combinatie met de reguliere glasbewassing, uiteraard met de vertrouwde kwaliteit en service die al onze klanten van ons gewend zijn.