Aan de slag bij ServiceNow

Na een prettige kennismaking en onderhandelingsperiode heeft Blinck BV vorige week het contract getekend met ServiceNow ten behoeve van hun vestiging in Amsterdam. Op 1 mei 2014 start de 1ste fase van deze schoonmaakovereenkomst met een nu al vastgestelde uitbreiding van het contract in de 2de fase op 1 juli 2014.

ServiceNow is een internationale organisatie met vestigingen in o.a. de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Nederland. ServiceNow is groot geworden in het automatiseren en beheren van IT-Service voor hun relaties. Zij bieden een portfolio van robuuste cloud-gebaseerde producten die automatiseren en beheren van IT service relaties in de hele onderneming. ServiceNow biedt een intuïtieve en aanspreekbaar gebruikerservaring compleet met diensten van deskundigen voor het versnellen van de time-to-value.

Voor het kantoor in Amsterdam bestaat de overeenkomst tussen ServiceNow en Blinck BV uit het schoonhouden van +/- 130 werkplekken op een oppervlakte van 2800 m2 kantoorruimte. Aanvullend hierop zal Blinck verantwoordelijk zijn voor de glasbewassing, het vloerenonderhoud en de levering van sanitaire automaten en producten. Voor deze laatste activiteit heeft Blinck BV de samenwerking gezocht met een van de marktleiders op het gebied van sanitaire hygiëne; CWS Nederland BV

Blinck is blij en trots om met een multinational als ServiceNow te mogen samenwerking en ziet uit naar een goed en open partnership.

Wij hebben vertrouwen in een gezamenlijke toekomst!