Bestaande klant met nieuwe locatie

Als CBRE al enige tijd een klant van ons, Schoonmaakbedrijf Blinck, is op diverse projecten in Amsterdam en softwarebedrijf Service Now (een van onze andere klanten) bedrijfsruimte huurt van vastgoedbedrijf CBRE dan is 1-en-1 al snel 2 op het moment dat er een nieuw schoonmaakbedrijf wordt gezocht voor de algemene ruimtes van het desbetreffende pand.  Het betreft hier een kantoorpand aan de Hoekenrode in Amsterdam-Zuidoost.

De samenwerking tussen CBRE en Blinck is al enige tijd zeer goed en ook Service Now is tevreden over de dienstverlening van Blinck. Op basis daarvan mochten wij, in opdracht van CBRE, een voorstel doen voor de dagelijkse schoonmaak van de openbare ruimtes in Hoekenrode 3 te Amsterdam. Het voorstel werd goed ontvangen en Blinck kreeg de opdracht gegund. De verkeersruimten, de ontvangsthal, het sanitair en de parkeergarage worden (vanaf 1 januari jl) dagelijks, 2,5 uur per dag, door een van onze schoonmaakmedewerkers schoongemaakt.

Voorgevel Service Now in Amsterdam
Voorgevel Service Now in Amsterdam

Service Now

Wij vinden het een fijne opdracht, CBRE vindt de werkzaamheden voorspoedig verlopen en Service Now (als bewoner van het pand) is blij om dezelfde schoonmakers in hun eigen kantoor en binnen de openbare ruimtes van het pand te treffen.

Naar ons idee een win-win situatie.