Aan de slag bij Colbrand te Utrecht

Eind juni kondigden we het al aan via Twitter, er was en is wat te vieren. Nu zijn de handtekeningen gezet, de startdatum is bekend, de voorbereidingen in volle gang en kunnen we het nieuws wereldkundig maken: schoonmaakbedrijf Blinck gaat op 1 september 2017 aan de slag bij de firma Colbrand.

Fotocollage Colbrand
Fotocollage Colbrand

Mooie opdracht voor Blinck

Voor Blinck betekent dat een prachtige opdracht en een mooie uitdaging aangezien dit een terugkeer is naar de specialistische schoonmaak van de voedingsindustrie. De firma Colbrand is een Nederlands familiebedrijf aan de Westkanaaldijk in Utrecht en een voormalige partner van Coflace/Kraft Heinz, die produceert voor Nederlandse A-merken. Op dit moment worden hier de producten gemaakt voor Brinta, Karvan Cevitam en o.a. de chocoladehagelslag, de geboortemuisjes en de gekleurde en gestampte muisjes voor De Ruijter.

Na een zorgvuldig aanbestedingstraject, waaronder een pilot waarbij Blinck het bedrijf en de bijbehorende fabriek schoonmaakte voor de jaarlijkse open dag, werd eind juni het ja-woord gegeven. Blinck is de nieuwe facility partner voor Colbrand.

Vanaf 1 september 2017, voor een periode van 3 jaar, zijn onze uitblinckers verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kantoorwerkplekken, het sanitair, de verkeersruimtes en het sanitair en de verkeersruimtes van de productiehallen. Daarnaast verzorgt Blinck wekelijks de specialistische reiniging van de hoge gedeeltes in de productiehallen en de wekelijkse schoonmaak van de productielijn waar Brinta wordt gemaakt.

Een mooie toevoeging aan onze orderportefeuille met een totale grootte van 135 uur per week.

Uiteraard willen wij Colbrand bedanken voor het vertrouwen. Wij gaan ontzettend ons best doen en gaan uit van een schitterend project met een meer dan tevreden klant en een langdurige samenwerking.