Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Wat is een optimale hygiëne dieptereiniging?

Naast het reguliere schoonmaakwerk kun je bij Blinck ook terecht voor een optimale hygiëne dieptereiniging. Maar wat is dieptereiniging dan? Dieptereiniging is een onderdeel van specialistisch schoonmaken, waarbij onze medewerkers schoonmaken op plekken waar je normaal gesproken niet bijkomt. Denk daarbij aan dieptereiniging van jullie keuken en sanitair.

Diep reinigen van jullie keuken

Regelmatige dieptereiniging van bedrijfskeukens is essentieel. Alleen de dagelijkse schoonmaak van een bedrijfskeuken is niet voldoende voor optimale hygiëne. Om dit te kunnen bereiken moeten de moeilijk bereikbare plekken eens in de zoveel tijd ook worden schoongemaakt. Denk hierbij aan plekken onder keukenapparatuur. Voor de dieptereiniging wordt de keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en voorzien van een desinfecterende behandeling. Dieptereiniging van jullie keuken is niet alleen belangrijk voor de hygiëne, maar ook voor de brandveiligheid op de kantoren en werkplekken.

Reiniging van het sanitair

Naast dieptereiniging voor keukens, voert Blinck ook dieptereiniging voor sanitair uit. Net zoals de dagelijkse schoonmaak van de bedrijfskeuken is de dagelijkse schoonmaak van het sanitair niet voldoende voor optimale hygiëne. Ook hiervoor is dieptereiniging nodig. Wanneer Blinck dieptereiniging voor het sanitair uitvoert bij jullie organisatie, zorgen onze medewerkers dat alle onderdelen van de sanitaire installaties worden gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Dieptereiniging van sanitaire installaties doen we voor bijvoorbeeld:

  • toiletten
  • doucheruimtes
  • kleedruimtes

Daarbij behandelen we ook de sifons, buizen, spiegels en alles wat er verder bij komt kijken.

Dieptereiniging optimale hygiëne, veel meer dan schoonmaak

Dieptereiniging zorgt niet alleen voor een optimale hygiëne, er zijn meer redenen voor dieptereiniging. Zo verhoog je de brandveiligheid in de bedrijfskeuken en krijgen je bedrijfskeuken en sanitair door dieptereiniging bijvoorbeeld ook een langere levensduur. Ook zorgt dieptereiniging voor een lager ziekteverzuim en minder defecten aan je apparatuur.

Wil je meer weten over de voordelen van dieptereiniging van Blinck? Wij vertellen je er graag meer over!