Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Wat is dieptereiniging?

Naast het reguliere schoonmaakwerk kunt u bij Blinck ook terecht voor dieptereiniging. Maar wat is dieptereiniging dan? Dieptereiniging is een onderdeel van specialistisch schoonmaken, waarbij onze medewerkers schoonmaken op plekken waar u normaal gesproken niet bijkomt. Zo kunnen wij u voorzien in de dieptereiniging van uw keuken en sanitair.

Dieptereiniging van uw keuken

Bij Binck kunnen wij u onder andere voorzien in de dieptereiniging van uw bedrijfskeuken. Alleen de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfskeuken is niet voldoende voor optimale hygiëne. Om dit te kunnen bereiken moet er eens in de zoveel tijd ook worden schoongemaakt op de moeilijk bereikbare plekken. Hierbij kunt u denken aan plekken onder keukenapparatuur. Wanneer Blinck dieptereiniging uitvoert wordt u keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en voorzien van een desinfecterende behandeling. Niet alleen is dieptereiniging van uw keuken belangrijk voor de hygiëne, maar ook voor de brandveiligheid.

Dieptereiniging van uw sanitair

Naast dat Blinck dieptereiniging voor uw keuken uitvoert, voert Blinck ook dieptereiniging voor uw sanitair uit. Net zoals de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfskeuken is de dagelijkse schoonmaak van uw sanitair niet voldoende om voor een optimale hygiëne te gaan. Hiervoor is wederom dieptereiniging nodig. Wanneer u dieptereiniging voor uw sanitair laat uitvoeren door Blinck, zorgen onze medewerkers dat alle onderdelen van de sanitaire installaties worden gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Bij dieptereiniging van uw sanitaire installaties kunt u denken aan toiletten, douche- en kleedruimtes inclusief de sifons, buizen, spiegels en alles wat erbij komt kijken.

Dieptereiniging, veel meer dan schoonmaak

Dieptereiniging zorgt niet alleen voor een optimale hygiëne, dieptereiniging zorgt voor nog veel meer. Zo kunt u bij uw bedrijfskeuken denken aan de verhoging van de brandveiligheid, maar door dieptereiniging krijgt uw bedrijfskeuken en sanitair bijvoorbeeld ook een langere levensduur. Door dieptereiniging uit te laten voeren door Blinck zorgt u daarnaast voor een lager ziekteverzuim en minder defecten van uw apparatuur.

Wilt u meer weten over de voordelen van dieptereiniging van Blinck? Wij vertellen u er graag meer over!