Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

De glazenwasser geeft u helder zicht!

Schoonmaakbedrijf Blinck verzorgt al jaren voor veel klanten de glazenwasserij aan de binnen- en buitenzijde van hun kantoor of werkomgeving. Deze activiteit is binnen ons bedrijf uitgegroeid tot een echt specialisme. Wij werken in de glazenwasserij niet alleen op de conventionele manier met staande ladders, hoogwerkers of steigers, maar zetten daar waar nodig ook het innovatieve telewash-systeem in. Dit systeem is een milieuvriendelijke, veilige en arbotechnisch verantwoorde methode zonder eventuele verplaatsingen van een hoogwerker. Het reinigen gebeurt streeploos en zonder vlekken door het gebruik van osmosewater. Hierdoor is het systeem perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen wat moeilijk bereikbaar is.

4556965744_e3ee59d41d_o

Onze glazenwassers zijn in dienst van Blinck en behandelen u, hun werk en uw medewerkers met het respect en de kwaliteit die u van een bedrijf als het onze kunt verwachten. Zij zijn allen opgeleid en hebben de benodigde kennis en expertise.  Indien schoonmaakbedrijf Blinck, bij grote projecten, gebruik moet maken van samenwerking met collega glazenwassers dan zal dit te allen tijde onder samenwerking en begeleiding gaan van de uitblinkers van Blinck.

Onze glazenwassers werken vanuit ons kantoor in Almere maar zijn ook inzetbaar in Arnhem, Amsterdam en alle andere steden waar wij onze klanten van dienst zijn. De glazenwassers komen bij u langs op reguliere basis volgens de met u afgesproken frequentie. Indien nodig kunnen wij, gebaseerd op gewenste aanpassingen in het partnership, de frequentie van bewassing wijzigen.

Technisch onderhoud

Naast glasbewassing verzorgen wij ook het technisch onderhoud van glas. Bestaand glas wat vervuild is, mat is door kalkafzetting of ondiepe krassen heeft maken wij weer als nieuw door het te polijsten. Wij polijsten uw glas. Het maakt niet uit of het nu gaat om dubbel glas, gehard glas of gelaagd glas, in de meeste gevallen kan dit glas gewoon gepolijst worden waardoor u de beschadigingen aan het glas niet meer ziet. Polijsten is in principe het schuren van het glas met een speciale polijstpasta.

Uw ramen langer schoon en glanzen houden kan mogelijk ook door het toepassen van nanotechnologie. Dit is een coating die speciaal voor glaswerk/ruiten/ramen gemaakt is. De coating is gebaseerd op nanotechnologie en beschermt de ruiten tegen regen. De regen druipt van het oppervlak af na een behandeling met Glass Coat. Zout, olie, vuil en insecten kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Hiermee geniet u langer van een schone ruit.

Meer weten?

Graag komen wij een keer bij u langs, om uw situatie te bekijken en u te adviseren. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend! Bel of mail ons hoofdkantoor in Almere; 036-7630532 of info@blinckschoon.nl