Glazenwasser in Almere met gediplomeerde glazenwassers

Glazenwasser in Almere gezocht? Maak kennis met de gediplomeerde glazenwassers van Blinck! Stuk voor stuk opgeleid met de nieuwste technieken en gediplomeerd om te werken een hoogwerker. Schoonmaakbedrijf Blinck is uw partner voor het wassen van glas binnen en buiten. Met de geavanceerde schoonmaak methode van Blinck zijn we experts in glasbewassing. Wij zijn een team van glazenwassers in Almere die niet alleen schoonmaken, maar gaan voor de beste kwaliteit.

Glazenwasser in Almere dat ook technisch onderhoud levert

Als glazenwasser in Almere vinden we het belangrijk dat uw ruiten goed beschermd worden. Daarom kunnen onze glazenwassers naast het schoonmaakwerk ook technisch onderhoud bieden. Hierbij kunt u denken aan het ontetsen en polijsten van glas.

Daarnaast is Schoonmaakbedrijf Blinck is gecertificeerd om uw ramen met Glass Coat te behandelen. Glass Coat is een coating met nanotechnologie waardoor het glas langer schoon en glanzend blijft. Het beschermt uw ruiten tegen vuil. Na de behandeling van Schoonmaakbedrijf Blinck met deze nanotechnologie kunnen vuil, zout, olie en insecten eenvoudig van het glas verwijderd worden. Benieuwd naar de resultaten? Neem gerust contact op voor informatie en advies. Wij zijn graag uw sparringpartner als glazenwasser in Almere en omstreken!

Glazenwasser in Almere werkend met Telewash systeem

Een glazenwasser in Almere dat werkt met het innovatieve Telewash systeem? Schoonmaakbedrijf Blinck werkt onder andere met dit systeem! Superhandig wanneer u geen zin meer heeft om te werken met hoogwerkers of het verplaatsen ervan tot een minimum wilt brengen. Het Telewash systeem is een veilige oplossing voor de glazenwassers van Blinck, een verantwoorde en praktische methode!

Meer weten?

Neem contact op met Blinck. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke wensen! Als landelijk opererend schoonmaakbedrijf, met vestigingen in Almere en Arnhem, gaan wij elke uitdaging aan. Met ons uitgebreide en deskundige schoonmaakpakket zijn wij uw oplossing voor elke schoonmaakklus!