Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Glazenwasser in Almere met gediplomeerde glazenwassers

Glazenwasser in Almere gezocht? Maak kennis met de gediplomeerde glazenwassers van Blinck! Stuk voor stuk opgeleid met de nieuwste technieken en gediplomeerd om te werken met een hoogwerker, hoewel wij glas op hoogte ook op een andere manier kunnen schoonmaken! Met het innovatieve Telewash systeem beperken wij het werken met hoogwerkers tot een minimum.

Schoonmaakbedrijf Blinck is uw partner voor het wassen van glas binnen en buiten. Met onze geavanceerde schoonmaakmethode is Blinck expert in glasbewassing. Wij zijn een team van glazenwassers in Almere die niet alleen schoonmaken, maar ook werken voor de beste kwaliteit. Samen met de juiste middelen en materialen zorgen onze ervaren en deskundige glazenwassers voor een Blinckend eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Glazenwasser in Almere die ook technisch onderhoud levert

Als glazenwasser in Almere vindt Blinck het belangrijk dat uw ruiten goed beschermd worden. Daarom kunnen onze glazenwassers naast het schoonmaakwerk ook technisch onderhoud uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het ontetsen en polijsten van glas. Bij het ontetsen van glas wordt ervoor gezorgd dat permanente druppels of strepen, die bijvoorbeeld uit het voegwerk kunnen komen, worden verwijderd. Wanneer het glas wordt gepolijst, zullen ook de krassen van uw raam permanent verdwijnen. Uw raam ziet er weer als nieuw uit, maar u heeft niet de kosten van een nieuw raam!

Benieuwd naar de resultaten? Neem gerust contact op voor informatie en advies. Wij zijn graag uw sparringpartner als glazenwasser in Almere en omstreken!

Glazenwasser in Almere werkend met Telewash systeem

Een glazenwasser in Almere die werkt met het innovatieve Telewash systeem? Schoonmaakbedrijf Blinck werkt onder andere met dit systeem! Superhandig wanneer u geen zin meer heeft om te werken met hoogwerkers of het verplaatsen ervan tot een minimum wilt brengen. Het Telewash systeem is een veilige oplossing voor de glazenwassers van Blinck, een verantwoorde en praktische methode! Wanneer er door onze glazenwassers gebruik wordt gemaakt van het Telewash systeem, betekent dit dat zij gewoon op de grond blijven staan tijdens het wassen van ramen. Zelfs wanneer zij glas schoonmaken op een hoge verdieping. Het Telewash systeem is overal inzetbaar!

Meer weten?

Neem contact op met Blinck. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke wensen! Als landelijk opererend schoonmaakbedrijf, met vestigingen in Almere en Arnhem, gaan wij elke uitdaging aan. Met ons uitgebreide en deskundige schoonmaakpakket zijn wij uw oplossing voor elke schoonmaakklus! Bekijk hier het overzicht diensten van Schoonmaakbedrijf Blinck.