Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Industriële reiniging door Blinck

Schoonmaak en onderhoud in een industriële omgeving vereisen een gespecialiseerde aanpak. Veiligheid, efficiëntie en continuïteit van de processen staan hierbij centraal. Om aan deze hoge eisen te voldoen, kiezen wij altijd voor een maatwerkoplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw industriële omgeving. Dit kan variëren van periodieke schoonmaakdiensten tot eenmalige dieptereiniging. Onze ervaren professionals zijn getraind om in complexe en risicovolle omgevingen te werken, waarbij ze strikte veiligheidsprotocollen volgen om ervoor te zorgen dat zowel uw personeel als uw productieprocessen beschermd blijven.

Onze aanpak is gericht op het leveren van snelle en veilige reinigingsdiensten zonder in te boeten op de kwaliteit van het resultaat. We begrijpen dat stilstand in een industriële setting kostbaar kan zijn, daarom werken we efficiënt en grondig om minimale onderbrekingen te garanderen. Onze diensten omvatten het reinigen van machines, productieruimtes, en andere kritieke gebieden die essentieel zijn voor de werking van uw bedrijf. Met onze maatwerkoplossingen zorgen we ervoor dat uw industriële omgeving schoon en veilig blijft, wat bijdraagt aan de optimalisatie van uw operationele processen.

Een fabriek 24/7 draaiende houden

Je fabriek moet 24/7 draaien. Een productiestop kost geld. Wij zorgen voor een goede planning van schoonmaak en onderhoud. Tijd is geld en daarom zoeken wij altijd naar de meest efficiënte werkwijze. Zo krijg je een blinckend schoon resultaat bij bijvoorbeeld:

 • non-food industriële omgevingen
 • locaties waar voedsel wordt geproduceerd
 • locaties waar voedsel wordt verpakt
 • reinigen van machines
 • onderhouden van productieruimtes
 • schoonmaken van werkplaatsen

Industriële reiniging en Blinck

De veiligheidsregels in de industrie staan voorop. Daarmee beschermen wij ook de veiligheid van jullie en ons personeel. En dat van de consument die jullie producten afnemen. Onze medewerkers worden getraind op de specifieke veiligheidsregels die gelden in jullie bedrijf.  Wij regelen:

 • werken met de correcte hygiëneprotocollen
 • efficiënt & betrouwbaar schoonmaken
 • landelijke dekking: overal snel paraat

We bespreken het allemaal graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Grondige inspectie hoort bij industriële reiniging.

Werken met de correcte hygiëneprotocollen

Bij industriële schoonmaak zijn er diverse veiligheidsnormen waaraan voldaan moet worden:

 • jullie eigen normen en eisen om op de locatie te mogen zijn
 • de normen voor voedselveiligheid
 • de eisen per machine of stof waarmee gewerkt wordt

Wij hebben de juiste certificeringen om op industriële locaties te werken. Het schoonmaken gebeurt altijd aan de hand van heldere protocollen voor hygiëne en veiligheid. Wij weten welke middelen, technieken en materialen we wel of niet mogen inzetten. Bovendien wordt elk schoonmaakproject gedocumenteerd.

Efficiënt & betrouwbaar schoonmaken

Wij weten dat een industriële omgeving 24/7 moet draaien. Daarom kijken altijd met onze opdrachtgever naar het juiste tijdvak voor de schoonmaak. Wij zorgen dat de productie en jullie personeel zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Binnen het gekozen tijdvak, maken wij efficiënt en betrouwbaar schoon. Uiteraard volgens de veiligheids- en hygiëne protocollen. Is er onverwachts meer schoonmaak expertise nodig? Dan zijn wij flexibel en denken met jullie mee.  Hierdoor kan jullie productie (snel weer) blijven draaien.

Landelijke dekking

Wij hebben meerdere locaties in Nederland en daardoor een landelijke dekking. Er staat dus altijd een team van uitblinckers voor de schoonmaakklus klaar. We werken met een vast team van schoonmakers die gespecialiseerd zijn in industriële reiniging.

Bij industriële reiniging werken we ook op hoogte.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

De industriële schoonmaakexperts van Blinck leren kennen? Vraag een offerte aan en we praten dan verder tijdens een kennismakingsgesprek.