Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaak van kantoren en werkplekken

Een opgeruimde omgeving bevordert productiviteit en welzijn op de werkvloer. Een fris en schoon kantoor, evenals een nette vergaderruimte, stimuleren de focus en maken efficiënt vergaderen mogelijk. In een moderne kantoortuin waar flexibele werkplekken de norm zijn, wordt het echter gemakkelijker om rommel en vuil op te hopen. Omdat werkplekken niet langer persoonlijk zijn, kan de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden ervan vervagen. Dit maakt het essentieel om te zorgen voor een grondige en regelmatige schoonmaak van alle werkplekken.

Goede schoonmaakpraktijken zijn belangrijker dan ooit in deze dynamische kantooromgevingen. Een schone werkplek draagt bij aan de gezondheid en tevredenheid van medewerkers, en vermindert de verspreiding van ziektekiemen. Bovendien creëert het een professionele uitstraling voor bezoekers en klanten. Door te investeren in regelmatige en zorgvuldige schoonmaak, kunt u een werkomgeving bieden die niet alleen hygiënisch is, maar ook bevorderlijk voor productiviteit en samenwerking. Zo zorgt u ervoor dat uw team optimaal kan presteren in een schone en aangename omgeving.

Ook vergaderruimtes en sanitair schoon en fris

Een kantoor omvat veel meer dan alleen bureaus en werkplekken. Vergaderruimtes, sanitair, pantry’s en de entree zijn allemaal essentiële onderdelen van een kantoorgebouw die schoon en hygiënisch moeten zijn om een professionele en aangename werkomgeving te waarborgen. Deze ruimtes zijn vaak het visitekaartje van uw bedrijf en dragen bij aan de eerste indruk die bezoekers en klanten krijgen. Daarom is het cruciaal dat deze plekken grondig en regelmatig worden schoongemaakt om een hoge standaard van netheid en hygiëne te behouden.

Wij begrijpen dat een schone werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Daarom passen wij onze schoonmaakdiensten aan op de werktijden van uw personeel. Door onze schoonmaakactiviteiten buiten de drukke werkuren te plannen, zorgen we ervoor dat uw team ongestoord kan werken in een frisse en schone omgeving. Ons doel is om naadloos in uw dagelijkse routines te integreren, zodat u kunt genieten van een vlekkeloze werkplek zonder dat dit ten koste gaat van uw werktempo of concentratie. Met onze flexibele en efficiënte schoonmaakdiensten dragen wij bij aan een gezonde en productieve werkomgeving voor uw hele team.

Kantoren & Blinck

Kantoorschoonmaak is een van de specialisaties van schoonmaakbedrijf Blinck. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een schone en hygiënische werkomgeving te behouden. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waaronder het leveren van hygiënische werkplekken en maatgerichte schoonmaakoplossingen. Bovendien bieden wij landelijke dekking, zodat we altijd beschikbaar zijn, ongeacht de locatie van uw kantoor.

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw wensen en eisen te bespreken. We bepalen samen op welke momenten schoonmaakwerkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw medewerkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Ons doel is om een schone, hygiënische en productieve werkomgeving te creëren die perfect aansluit bij de dagelijkse routines en behoeften van uw team. Met Blinck kunt u rekenen op een professionele en flexibele schoonmaakdienst die uw verwachtingen overtreft.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Gezonde werkplekken

Een gezonde werkplek is niet alleen schoon en opgeruimd, maar voldoet ook aan de hygiëneprotocollen. Bacteriën en ziektekiemen leven op telefoons, toetsenborden en deurknoppen. Daarom maken wij ook onzichtbaar vuil blinckend schoon.

Het schoonmaken van werkplekken op kantoor met de microvezelmethode.

Maatgericht schoonmaakwerk

Je kunt bij ons kiezen uit twee type schoonmaakcontracten voor kantoren: resultaatgericht of inspanningsgericht. Moet ieder bureau en iedere vergadertafel drie keer in de week worden gepoetst? Dan stellen we een inspanningsgericht schoonmaakcontract op. Onze schoonmaakexperts kunnen ook zelf beoordelen wat vies is en schoongemaakt moet worden. Dit heet resultaatgericht schoonmaken. Ook hier hebben wij contracten voor.

Landelijke dekking: overal snel paraat

Wij werken met schoonmaakteams door heel Nederland. Vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem sturen wij schoonmakers aan die gespecialiseerd zijn in het schoonhouden van gezonde werkplekken en kantoren.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Grondig stofzuigen hoort ook bij het schoonmaken van kantoren.

Meer weten over Blinck en kantoorschoonmaak? Vraag een offerte aan en we praten graag verder tijdens een kennismakingsgesprek.