Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaak van kantoren en werkplekken

Een opgeruimde omgeving werkt beter. Een fris kantoor en een nette vergaderruimte stimuleert de focus en efficiënt vergaderen. Een kantoortuin waar niemand meer een vaste plek heeft, wordt makkelijker vies. Want van wie is die werkplek? Goede schoonmaak van alle werkplekken is daarom alleen maar belangrijker geworden.

Ook vergaderruimtes en sanitair schoon en fris

Een kantoor is meer dan een bureau alleen. Denk aan de vergaderruimtes, het sanitair, de pantry’s en de entree. Dit zijn belangrijke onderdelen in kantoorgebouwen die schoon en hygiënisch moeten zijn. Daarbij stemmen wij onze schoonmaak af op de werktijden van jullie personeel.

Kantoren & Blinck

Kantoorschoonmaak is een van de specialisaties van schoonmaakbedrijf Blinck. Wij leveren:

  • hygiënische werkplekken
  • maatgericht schoonmaakwerk
  • landelijke dekking

In een persoonlijk gesprek kijken we op welke momenten er schoonmaak gewenst is. Ook bepalen we hoe jullie medewerkers daar zo min mogelijk hinder van ondervinden.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Gezonde werkplekken

Een gezonde werkplek is niet alleen schoon en opgeruimd, maar voldoet ook aan de hygiëneprotocollen. Bacteriën en ziektekiemen leven op telefoons, toetsenborden en deurknoppen. Daarom maken wij ook onzichtbaar vuil blinckend schoon.

Het schoonmaken van werkplekken op kantoor met de microvezelmethode.

Maatgericht schoonmaakwerk

Je kunt bij ons kiezen uit twee type schoonmaakcontracten voor kantoren: resultaatgericht of inspanningsgericht. Moet ieder bureau en iedere vergadertafel drie keer in de week worden gepoetst? Dan stellen we een inspanningsgericht schoonmaakcontract op. Onze schoonmaakexperts kunnen ook zelf beoordelen wat vies is en schoongemaakt moet worden. Dit heet resultaatgericht schoonmaken. Ook hier hebben wij contracten voor.

Landelijke dekking: overal snel paraat

Wij werken met schoonmaakteams door heel Nederland. Vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem sturen wij schoonmakers aan die gespecialiseerd zijn in het schoonhouden van gezonde werkplekken en kantoren.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Grondig stofzuigen hoort ook bij het schoonmaken van kantoren.

Meer weten over Blinck en kantoorschoonmaak? Vraag een offerte aan en we praten graag verder tijdens een kennismakingsgesprek.