Doelstellingen 2015

Een van de doelstellingen 2015 van schoonmaakbedrijf Blinck was het verhogen van het percentage opgeleide schoonmaakmedewerkers. Na een inventarisatie, waarbij we gekeken hebben welke medewerkers al een basisopleiding schoonmaak hebben en welke medewerkers hiervoor in aanmerking komen, zijn in het 3de kwartaal van 2015 de eerste personen gestart.

Op twee locaties, bij onze klanten DNV in Arnhem en Global Collect in Hoofddorp, heeft Carling opleidingen uit Tiel (onze vaste partner op het gebied van opleiding en adviezen) de opleiding Basisvakopleiding Schoonmaak verzorgt voor een deel van onze medewerkers. Deze opleiding bestaat uit het bijbrengen van de kennis en vaardigheden van de schoonmaak waarover iedere medewerker moet beschikken. Deze worden door de RAS vastgesteld en worden door de RAS getoetst. De basisvakopleiding is voor alle nieuwe medewerkers verplicht. Onze medewerkers zijn door Carling opgeleid in 4 dagdelen van 3,5 uur.

Vanuit Blinck is de doelstelling om nieuwe medewerkers binnen 9 maanden na hun eerste werkdag op te geven om aan de opleiding mee te doen. Daarnaast is het streven om steeds minimaal 90% van al onze medewerkers opgeleid te hebben met minimaal de Basisopleiding Schoonmaak. Wij zijn trots dat onze medewerkers super hard gewerkt hebben en recent allemaal geslaagd zijn. Hiermee beschikken wij over 90% opgeleid personeel.

Iedereen bedankt voor jullie inzet en……… Gefeliciteerd!!

IMG_3023