Medewerker schoonmaak in Amsterdam centrum

Standplaats

Uren per week 

Werk-/denkniveau

Leidseplein 29, Amsterdam

10 uur verdeeld over 5 dagen: maandag t/m vrijdag van 06.30 t/m 08.30 uur

Lbo/Mbo

Wat ga je doen?

Schoonmaken! Bij de klant heb jij de verantwoordelijkheid de kantoren, de vergaderruimtes, de bar en eetgelegenheden, de algemene ruimte, en de toiletten netjes schoon te maken. Om je een klein beeld te geven; o.a. het stofzuigen en moppen van de vloeren, het afnemen van tafels, stoelen en banken, de koffiemachines schoonmaken, serviesgoed ophalen, toiletgroepen schoonmaken, etc.

De werkzaamheden op dit kantoor in het centrum van Amsterdam worden uitgevoerd wanneer de medewerkers van de klant niet  aanwezig zijn. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Ervaring en goed kunnen samenwerken zijn heel belangrijk omdat je in een vast team komt te werken.

Op je eerste werkdag wordt je geheel door de rayonmanager ingewerkt. Daarna is er één keer per week een contactmoment met hem voor overleg; hoe je het werk ervaart, de samenwerking met je collega’s, hoe staat het met de voorraden, etc.

Wij vragen

Een gemotiveerde medewerker die het liefst in het bezit van een schoonmaakdiploma is, die verantwoordelijkheid kan dragen en zorgzaam is ingesteld naar onze klant. Aangezien je deze werkzaamheden niet alleen gaat doen heeft beheersing van de Nederlandse taal wel de voorkeur. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot bedrijf met hoofdzakelijk klanten in de randstad, Amsterdam en omstreken en in Arnhem. De objecten waar wij werken zijn divers; van zorginstellingen tot sportcomplexen en kantoren, van industrie tot kunst en cultuur. Wij staan voor onze kwaliteit en vinden klanttevredenheid belangrijk. Door te investeren in onze medewerkers, denk hierbij aan opleidingen en aandacht, willen we betrokken en gemotiveerde medewerkers in dienst hebben, die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren

Wij bieden

Een salaris vanaf € 10,83 bruto per uur; afhankelijk van ervaring
Na 2 jaar dienstverband een vast contract
Optie: een erkende opleiding binnen de schoonmaak
Pensioen en een eindejaarsuitkering 
Gunstige werktijden en ook goed te combineren met een andere baan

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, daar staan we altijd voor open
Toegang tot onze Blinck Schoon App

Solliciteren?

Wil je bij ons werken? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur ons je CV via info@blinckschoon.nl. Een brief met je motivatie vinden wij altijd leuk.