Medewerker schoonmaak in Utrecht

Medewerker(s) Schoonmaak

Standplaats Utrecht (Papendorp)
Werk-/denkniveau LBO / MBO werk- en denkniveau
Uren per week 20 U per week
Werkdagen Maandag t/m vrijdag 16.30 – 20.30
Salarisindicatie €13,42 – €14,78 per uur (afhankelijk van ervaring)

 

VACATURE LOCATIE: UTRECHT

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de schoonmaakbranche? Bij een nieuwe klant van Blinck Schoonmaakbedrijf zoeken we 2 uitblinckers, werklocatie is in Utrecht (Papendorp). De schoonmaakuren zijn 5 x per week, doordeweeks van 16.30 tot 20.30. Wil je graag een zelfstandige en verantwoordelijke functie, én werken met A-kwaliteit materialen? Lees dan snel verder en reageer!

WAT GA JE DOEN

Uiteraard krijg je bij ons een goede inwerkperiode en zorgen we ervoor dat je onze klant echt goed leert kennen. Na de inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag als schoonmaakmedewerker maar natuurlijk blijf je in contact met de rayon manager om de voortgang te bespreken. En heb je een goed idee om de dienstverlening naar onze klant te verbeteren dan horen we dat ook graag. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde materialen en werken wij uitsluitend met ecologische producten en A-merk materialen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het afnemen van bureaus, tafels, kasten etc.
 • Het stofzuigen en moppen van vloeren
 • Het ledigen van prullenbakken
 • Het afnemen van randen, richels etc.
 • Het schoonmaken van sanitaire eenheden
 • Zorgen voor orde en netheid bij onze klant

WIE ZOEKEN WIJ

Bij ons krijg je uiteraard een grondige inwerkperiode waarin we ervoor zorgen dat je onze klant echt goed leert kennen. Tijdens deze periode maak je kennis met de specifieke behoeften en verwachtingen van de klant, zodat je precies weet hoe je aan hun eisen kunt voldoen en de hoogste kwaliteit kunt leveren. Na de inwerkperiode ben je goed voorbereid om zelfstandig aan de slag te gaan als schoonmaakmedewerker.

Natuurlijk blijft de ondersteuning niet ophouden na de inwerkperiode. Je blijft regelmatig in contact met de rayonmanager om de voortgang te bespreken, eventuele uitdagingen aan te pakken en feedback te ontvangen. We waarderen jouw input enorm en staan altijd open voor jouw ideeën om onze dienstverlening te verbeteren. Heb je suggesties om de service voor onze klant te optimaliseren? Laat het ons weten, want jouw inbreng is belangrijk voor ons.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je over alle benodigde materialen beschikt om je werk goed te kunnen doen. We werken uitsluitend met ecologische producten en A-merk materialen, zodat je effectief kunt schoonmaken en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame en verantwoorde werkomgeving. Bij ons krijg je dus niet alleen de ondersteuning die je nodig hebt, maar ook de middelen om je werk met trots en efficiëntie uit te voeren.

De belangrijkste punten op een rij:

 • Een LBO / MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een dienstverlenende houding, bent zelfstandig en betrouwbaar
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré
 • Je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag

WAT IS ONS AANBOD

Bij Blinck kom je in dienst met een tijdelijk contract, waarmee je direct zekerheid hebt over je arbeidsvoorwaarden. We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie, daarom werken we uitsluitend volgens het cao Schoonmaak, wat garant staat voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei door erkende opleidingen aan te bieden. Dit stelt je in staat om je vaardigheden continu te ontwikkelen en je carrière binnen de schoonmaakbranche verder uit te bouwen. Ook je toekomst is bij ons goed geregeld; je pensioen wordt verzorgd, zodat je met een gerust hart vooruit kunt kijken. Bovendien krijg je bij ons een aantrekkelijke eindejaarsuitkering, als blijk van waardering voor je inzet en hard werk gedurende het jaar. Kortom, bij Blinck zorgen we ervoor dat je goed beloond wordt voor je toewijding en prestaties.

Verder ontvang je ook:

 • Een leuke werkplek met enthousiaste collega’s en meer dan prima salaris
 • Goede begeleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Direct in dienst van een professioneel schoonmaakbedrijf
 • Kans op een diploma en/of opleiding
 • Kans op een vast dienstverband

MEER INFORMATIE

Voel je je aangesproken en heb je interesse? Solliciteer dan snel via de link of mail je motivatie + CV naar hrm@blinckschoon.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR-manager Peter Kalee op telefoonnummer: 036 – 76 30 532

Foto Utrecht - vacature schoonmaakmedewerker