Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Een schoonmaakbedrijf wat uitblinkt

Als allround schoonmaakbedrijf verricht Blinck alle voorkomende schoonmaakdiensten in en om uw gebouw, van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistische reiniging en aanvullende diensten. U kunt bij ons o.a. terecht voor glazenwasserij, afval verwerken, leveren van sanitaire artikelen, tapijt reinigen, specialistische vloeren reinigen, industriële reiniging enz. Alles uitgevoerd door professionele, opgeleide collega’s. Door de veelzijdigheid van ons dienstenpakket fungeren wij als uw enige partner. Dat heeft voor u maar ook voor ons vele voordelen. U profiteert van één aanspreekpunt waardoor wij alle schoonmaakdiensten optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor kunnen we niet alleen beter, maar ook efficiënter te werk gaan.

Ons streven is om zoveel mogelijk met mensen in eigen dienst te werken die onze taal spreken en de dna van Blinck kennen en uitdragen. Indien dit niet mogelijk is werken we met vaste leveranciers en onderaannemers. Deze partners zijn door ons uitgebreid getoetst op expertise, kwaliteit, opleiding en service en kunnen alleen met ons samenwerken als ze aan de hoogste eisen voldoen. Daarnaast zullen zij te allen tijde samenwerken met, en onder leiding van, de uitblinkers van schoonmaakbedrijf Blinck. Waarbij wij tevens zorgen dat alle uitblinkers beschikken over de juiste middelen en materialen van de beste kwaliteit.

Klantgerichtheid en partnership

Kenmerkend voor onze dienstverlening is de hoge mate van klantgerichtheid en partnership. Wij kunnen u altijd een advies en oplossing op maat aanbieden, naadloos afgestemd op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om één schoonmaaktaak, een basispakket of een uitgebreid pakket schoonmaakdiensten en aanvullende diensten. Mocht die behoeften veranderen dan veranderen wij vanzelfsprekend met u mee. Wij denken met u mee en zijn flexibel. Of het nu gaat om ad hoc werkzaamheden, financiële aanpassingen of aanpassingen in het reguliere werkprogramma. Schoonmaakbedrijf Blinck is er te allen tijde voor u!

Diensten

Aanvullende diensten

Diensten