Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Diensten van Blinck

Voor een blinckend schone omgeving in en om uw gebouw kunt u rekenen op de diensten van Blinck. Onze schoonmaakdiensten geven uw organisatie een professionele en gastvrije uitstraling. Van allround schoonmaak tot en met glasbewassing, vloeronderhoud, afvalmanagement, specialistische reiniging en receptiediensten. Uitgevoerd door professionele, opgeleide schoonmakers van Blinck

Binnen no-time is uw pand Blinck schoon!

Schoonmaakplan

We starten altijd goed voorbereid met een schoonmaakplan. We inventariseren uw wensen en behoeften, beoordelen het object en adviseren u over de juiste schoonmaakoplossing van uw pand. Hierop volgt een passend werkprogramma waarmee we u ontzorgen in het schoonmaakonderhoud van uw werkomgeving.

Onze werkwijze voor het opstellen van een schoonmaakplan kenmerkt zich door een uitgebreide intake waarin we luisteren, vragen en meedenken. Wat zijn de dagelijkse schoonmaak behoeftes binnen uw bedrijf, tegen welke problemen loopt u zoal aan, wat zijn uw wensen en wat kan efficiënter? Na deze inventarisatie maken wij een passend schoonmaakplan waarin alle wensen tot in de kleinste details zorgvuldig worden opgenomen.

Aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten

De spil tussen u en de schoonmaakmedewerkers is de rayonmanager, uw vaste aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten. Hij of zij heeft een vast team van op elkaar ingespeelde schoonmakers en heeft als voornaamste taak het coördineren en controleren van de werkzaamheden. Verder zoekt de rayonmanager voortdurend naar manieren om de schoonmaak binnen uw organisatie nog beter en efficiënter te laten verlopen.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is de hoge mate van service en maatwerk. Wij bieden u altijd advies en een oplossing die naadloos afgestemd is op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om één schoonmaaktaak, een basispakket of een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en aanvullende diensten. En mocht uw behoefte veranderen dan veranderen wij vanzelfsprekend met u mee.

Maak vrijblijvend een afspraak met de rayonmanager uit uw regio.