Onze Diensten:

Offerte aanvragen

De schoonmaakdiensten van Blinck

Voor een blinckend schone omgeving in en om je gebouw kun je rekenen op de diensten van Blinck. Dankzij onze schoonmaakdiensten krijgt jouw organisatie een professionele en gastvrije uitstraling. Van allround schoonmaak tot en met glasbewassing, vloeronderhoud, afvalmanagement, specialistische reiniging en receptiediensten. Alles uitgevoerd door de professionele, opgeleide schoonmakers van Blinck

In no-time is jullie pand blinckend schoon.

Schoonmaakschema

We starten altijd goed voorbereid met een schoonmaakschema. We inventariseren jullie wensen en behoeften, beoordelen het pand en adviseren jullie over de juiste schoonmaakoplossing van het pand. Daar maken we een passend werkprogramma bij waarmee we alles uit handen nemen in het schoonmaakonderhoud van jullie werkomgeving.

Bij het opstellen van een schoonmaakplan beginnen we met een uitgebreide intake waarin we alles willen weten voor het juiste voorstel. Dat begint met luisteren, vragen en meedenken. Wat zijn de dagelijkse schoonmaak behoeftes binnen jullie bedrijf, tegen welke problemen lopen jullie zoal aan, wat zijn jullie wensen en wat kan efficiënter? Na deze inventarisatie maken wij een passend schoonmaakschema waarin we alle wensen en afsrpaken tot in de kleinste details zorgvuldig opnemen.

Aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten

De spil tussen jullie en de schoonmaakmedewerkers is de rayonmanager, als vaste aanspreekpunt voor alle schoonmaakdiensten. Hij of zij heeft een vast team van op elkaar ingespeelde schoonmakers en heeft als voornaamste taak het coördineren en controleren van de werkzaamheden. Verder zoekt de rayonmanager voortdurend naar manieren om de schoonmaak binnen jullie organisatie nog beter en efficiënter te laten verlopen.

Verder focussen we ons op het continu verbeteren van onze service en is iedere klant uniek. Wij geven daarom altijd advies en een oplossing die naadloos afgestemd is op jullie wensen en behoeften. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaakklus, een basispakket of een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten en aanvullende diensten. En mocht jullie behoefte veranderen dan veranderen wij natuurlijk mee.

Maak vrijblijvend een afspraak met de rayonmanager uit jullie regio.