Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Opleveringsschoonmaak: aan de slag in een schoon pand

Na het bouwen of verbouwen van een pand kun je zelf nog niet direct aan de slag. Er blijven altijd zaken achter, zoals:

  • puin en restafval
  • lijm-, kit- en verfresten
  • bouwstof en cementsluier

Zaak om dus grondig schoon te maken voor je het pand in gebruik kunt nemen. Met name het super fijne stof en cementsluier vragen een professionele aanpak. Wil je zeker weten dat je niks meer tegenkomt? Schakel Blinck dan in voor grondige opleveringsschoonmaak.

Een fris (nieuw) begin

Je hebt wel andere zaken dan de schoonmaak om je op te focussen na de oplevering van je nieuwe of verbouwde pand. Terwijl jij alles regelt voor de opening, gaan wij aan de slag, zodat jij een fris nieuw begin hebt in een schoon pand. Denk hierbij aan:

  • schoonmaken of stofzuigen van vloeren
  • schoonmaken van ventilatieroosters, ramen, kozijnen, gevel
  • verwijderen van achtergebleven stickers en beschermfolies
  • schoonmaken van sanitair, keuken, pantry
  • verwijderen groot en klein afval

Na de opleveringsschoonmaak richt jij je pand in zonder je druk te hoeven maken over details die met de bouw of verbouwing te maken hebben. Dat hebben onze schoonmaakspecialisten al voor jou gedaan.

Van projectschoonmaak naar reguliere schoonmaak

Opleveringsschoonmaak valt onder projectschoonmaak: eenmalige of onregelmatig terugkerende projecten. Voor een schone, gezonde en productieve werkomgeving is reguliere schoonmaak nodig. Zeker bij bedrijfspanden waar intensief gewerkt wordt is regelmatige schoonmaak simpelweg noodzaak. We maken graag een voorstel voor

Vast team aan schoonmaakmedewerkers

Of het nu de dagelijkse schoonmaak in je bedrijf is of periodieke specialistische reiniging, je herkent onze medewerkers direct door onze herkenbare bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmakers aan de hoogste eisen voldoen. Daarom zijn ze stuk voor stuk vaktechnisch opgeleid en werken ze met de beste middelen en nieuwste materialen die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en milieu.

Een vast team aan schoonmaakmedewerkers, dat blijft groeien en verbeteren. Daar pluk jij de vruchten van.

Sanitair: meer dan alleen schoonmaak

Je sanitaire voorzieningen zijn net zo goed een visitekaartje voor uw bedrijf als je andere ruimtes. De medewerkers van Blinck verzorgen niet alleen de schoonmaak, ze leveren en vullen ook al jullie sanitaire voorzieningen. Zo heb je geen omkijken naar de voorraad van toiletpapier, zeep, luchtverfrissers of handdoekpapier. Voor ons een kleine moeite en voor jullie een groot gemak.

Automaten zoals zeepdispensers, handdoekautomaten en andere sanitaire voorzieningen die passen bij jullie sanitair leveren en plaatsen wij desgewenst ook.

Duurzaam door microvezelsysteem

Blinck schoonmaakmedewerkers werken volgens de geavanceerde microvezelsysteem-methode in combinatie met sprayflacons. Dit bespaart water en schoonmaakmiddelen en dat is beter voor mens en milieu.

Werkprogramma op maat

Niets is vervelender dan niet weten waar je aan toe bent. Zeker wanneer het op de schoonmaak aankomt. Daarom stelt jullie rayonmanager na een inventarisatie samen met jullie een werkprogramma op. Je krijgt vaste schoonmaakmedewerkers die schoonmaken volgens het schema. De rayonmanager controleert regelmatig de kwaliteit om het kwaliteitsniveau van jullie werkprogramma op maat te waarborgen.

Wil je blinckend schoon ervaren? Vraag een offerte of een kennismakingsgesprek aan.