Blinck: jouw schoonmaakpartner

Blinck is jouw schoonmaakpartner. Met alle relevante schoonmaakdiensten en vanuit twee vestigingen in Almere en Arnhem bedient schoonmaakbedrijf Blinck opdrachtgevers in de randstad en in het midden, noorden en oosten van het land.

Zoek je een deskundig en ervaren schoonmaakbedrijf in Almere, Amsterdam, ’t Gooi, Arnhem, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of daartussen? Maak een afspraak.

Anton Vinck: directeur-eigenaar

‘Alles wat je aandacht geeft groeit’, zegt Anton Vinck, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck. ‘We hebben aandacht voor opdrachtgevers, voor medewerkers en voor kwaliteit. Voor al die aandacht krijgen wij heel veel terug: tevreden medewerkers, opdrachtgevers die hun contract verlengen om de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en vanzelfsprekend ook nieuwe opdrachtgevers.’

De 15 jaar brede werkervaring van Anton Vinck als leidinggevende en ondernemer in de schoonmaakbranche heeft geresulteerd in een unieke eigen kijk op excellente dienstverlening:

Als schoonmaakbedrijf staan wij voor kwaliteit én professionaliteit in alle facetten van de dienstverlening met een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit is nooit verenigbaar met een te lage prijs of slecht werkgeverschap. Wij voeren ons vak met passie uit en met respect voor mens en milieu.

Partnerschap

Blinck is graag een betrouwbare partner voor al je schoonmaakwerk. We adviseren je daarbij over de beste opties voor jouw schoonmaakwerk. Dat betekent: optimale kwaliteit voor reguliere schoonmaak en periodiek onderhoud en dat voor een eerlijk en transparant tarief.

Ons doel is partnerschap. We doen wat we beloven, denken met je mee en hanteren korte communicatielijnen. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat jullie feedback wordt opgepakt door ons en onze medewerkers. Team Blinck is je graag van dienst met sublieme service en kwaliteit in de schoonmaak.

Schoonmaak is mensenwerk

Schoonmaak is mensenwerk en daarom krijgen onze schoonmakers de waardering die zij verdienen. We hebben aandacht voor veiligheid, gezondheid en welzijn en bieden perspectief. Dat deze waardering ervoor zorgt dat onze schoonmaakmedewerkers het werk met plezier doen, merk je al snel wanneer u met ons samenwerkt. De medewerkers zijn deskundig en ervaren en hebben beschikking over de juiste middelen en materialen om een optimale prestatie te leveren.

Onze enthousiaste schoonmakers.

Samenwerking

Blinck onderhoudt contacten met andere schoonmaakprofessionals voor specialistische dienstverlening. Zo zorgen wij ervoor dat je de dienstverlening krijgt die in uw specifieke situatie nodig of gewenst is. Wij toetsen onze samenwerkingspartners in de schoonmaak op expertise, kwaliteit, opleidingsniveau en servicekaders.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Blinck? Volg ons op Twitter en LinkedIn.