Blinck: verder dan schoonmaak

Wat maakt ons anders? Schoonmaakmedewerkers die deel zijn van je team, omdat ze weten dat hun werk bijdraagt aan het werkplezier van jouw medewerkers. Dat klinkt zoals het hoort te zijn, toch? Bij Blinck vind je die schoonmakers, je voelt hun betrokkenheid bij jouw organisatie. En daar is een reden voor.

Anton Vinck: “alles wat je aandacht geeft, groeit”

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’, zegt Anton Vinck, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck. ‘We hebben aandacht voor opdrachtgevers, voor medewerkers en voor kwaliteit. Voor al die aandacht krijgen wij heel veel terug: tevreden medewerkers, opdrachtgevers die hun contract verlengen om de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en vanzelfsprekend ook nieuwe opdrachtgevers.’

De werkervaring van Anton Vinck als leidinggevende en ondernemer in de schoonmaakbranche sinds 2004 leidde tot een unieke eigen kijk op excellente dienstverlening:

Als schoonmaakbedrijf staan wij voor kwaliteit én professionaliteit in alle facetten van de dienstverlening met een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit is nooit verenigbaar met een te lage prijs of slecht werkgeverschap. Wij voeren ons vak met passie uit en met respect voor mens en milieu.

Kwaliteit en professionaliteit: oordeel zelf

Uiteindelijk is het aan de klant om te bepalen waarin kwaliteit en professionaliteit tot uiting komen. Daarom laten we het oordeel ook graag aan jullie zelf over. Wat mag je verwachten?

  • Korte lijntjes, altijd snel contact met de juiste persoon
  • We doen wat we beloven, dat verwachten we ook van onze partners
  • We denken mee en adviseren je over de beste opties voor jouw schoonmaakwerk.

Je krijgt daarmee optimale kwaliteit voor reguliere schoonmaak en periodiek onderhoud en dat voor een eerlijk en transparant tarief.

Kwaliteit wordt beloond met keurmerken

Keurmerken krijg je niet zomaar. Wij voeren ze daarom ook met trots. Ons schoonmaakbedrijf mag de volgende keurmerken voeren:

schoon makend nederland logo
ISO 9001-gecertificeerd via DNV-GL.
RAS: Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche.
ISO 14001

Ervaar het in een persoonlijk gesprek of daag ons uit met een interessante schoonmaakklus.

Respect voor mens en milieu

Schoonmaak is mensenwerk, daarom krijgen onze schoonmakers de waardering die zij verdienen. We hebben aandacht voor veiligheid, gezondheid en welzijn en bieden perspectief. Dat merk je al snel wanneer je met ons samenwerkt: onze schoonmaakmedewerkers doen hun werk met plezier en toewijding. We kiezen ook voor een toekomstbestendige werkwijze met duurzame schoonmaakmiddelen. Mens en milieu staan centraal, iets wat onze klanten waarderen en ook terugzien in onze dienstverlening.

> Meer over onze visie op MVO

groepsfoto Blinck

Samenwerking met specialisten

We geloven in specialisatie, daarom werken we met zorgvuldig geselecteerde partners voor specialistische dienstverlening die we zelf niet in ons aanbod hebben. Zo zorgen wij ervoor dat je de dienstverlening krijgt jij nodig hebt. Wij toetsen onze samenwerkingspartners in de schoonmaak op expertise, kwaliteit, opleidingsniveau en servicekaders. Zo weet je zeker dat ze aansluiten op de kwaliteit van dienstverlening die je van ons kent.

Meer weten over schoonmaakbedrijf Blinck of een offerte ontvangen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Blinck? Volg ons op Twitter en LinkedIn.