De uitblinckers van Team Blinck

De schoonmaakmedewerkers van Blinck stropen dagelijks de mouwen op om jouw omgeving en werkplek weer blinckend schoon en fris te maken. Vanwege hun gedrevenheid en teamspirit noemen wij ze onze uitblinckers.

Wij zijn trots op ons gemotiveerde en hechte team van zo’n 100 professionele medewerkers in de schoonmaak. Zij zijn onze uitblinckers,  trotse schoonmakers van vele nationaliteiten, die zich verbonden voelen met ons bedrijf en jou, de opdrachtgever.

Onze enthousiaste schoonmakers.

Jouw bedrijf en onze uitblinckers

Kies je voor onze uitblinckers, dan gaan ze onder leiding van een van onze rayonmanagers uit Almere of Arnhem bij jullie aan de slag als ambassadeurs van jouw en ons bedrijf. Wij gaan namelijk met onze klanten en onze collega’s om zoals wij willen dat anderen met ons omgaan. En dat nemen onze uitblinckers mee in alles wat ze doen.

Zo gaan we 4x per jaar met onze schoonmakers in gesprek om te vragen hoe ze hun werkomgeving, team, leidinggevende en hun werkzaamheden met het daarbij behorende werkprogramma ervaren. Met hun input verbeteren we wat nodig is. En ook de feedback van onze klanten is daarbij bijzonder waardevol.

Schoonmakers met opleiding

Al onze schoonmakers beschikken over ruime en deskundige ervaring en hebben minimaal de basisopleiding Schoonmaken van Carling Opleidingen voltooid. Bovendien houdt de rayonmanager iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van schoonmaak, schoonmaakmiddelen en -materialen.

Voor jou en voor al onze schoonmaakmedewerkers staat ons backoffice team klaar:

 • Peter Kalee

  HR manager

 • Pauline Kalee - Projectmanager
  Pauline Kalee

  Projectmanager

 • David Vinck - Rayonmanager
  David Vinck

  Projectmanager

 • Albert Cudjoe, rayonmanager Blinck.
  Albert Cudjoe

  Rayonmanager

 • Sylvia Broerse - Officemanager
  Sylvia Broerse

  Officemanager

 • Anton Vinck - Directeur
  Anton Vinck

  Directeur

 • ayda
  Ayda Waly

  Junior Rayonmanager

 • Dorien Westland - HRM manager
  Laura Hilhorst

  Financieel medewerkster

 • Patrick de Vriend, rayonmanager Blinck.
  Patrick de Vriend

  Rayonmanager

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Blinck? Volg ons op Twitter en LinkedIn.