Meewerkend voorman/-vrouw

Standplaats

Uren per week 

Werk-/denkniveau

Neptunesstraat 43, Hoofddorp

20 uur verdeeld over 5 dagen: maandag t/m vrijdag van 16.30 t/m 20.30 uur

Lbo/Mbo

Wat ga je doen?

Naast de schoonmaakwerkzaamheden word jij de spin in het web om alle leidinggevende taken volgens de CAO te verzorgen. Je geeft dus leiding aan een fantastisch team waarbij je zelf actief deelneemt aan de werkzaamheden. Jij bent zowel naar ons als de klant toe aanspreekpunt voor het team. Tevens ben je de sparringspartner van de rayonmanager. Je zorgt voor de personele planning en voorraadbeheer voor de middelen-materialen. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid voor de urenregistratie en het toezien op de juiste kwaliteit van onze dienstverlening vanuit het team.

Kortom een leuke uitdagende job!!

Wie is onze klant?

Onze klant iseen financiële dienstverlener enBlinck Schoon verzorgt op werkdagen van maandag tot en met vrijdag de schoonmaakwerkzaamheden.

Hoe pakken wij het aan?

Wij zorgen er voor dat je een goede inwerkperiode krijgt zodat je de werkzaamheden, het team en de klant goed kan leren kennen. Nadat je inwerkperiode is afgesloten zal de rayonmanager frequent overleg met je hebben om de schoonmaakwerkzaamheden en de algehele voortgang door te spreken. We blijven je dus altijd ondersteunen in het proces en kijken samen naar nieuwe mogelijkheden om zorg te dragen voor een optimale dienstverlening richting de klant.

 Wij vragen!

Een gemotiveerde medewerker, het liefst in het bezit van een schoonmaakdiploma, die kan leidinggeven, communicatief sterk is en verantwoordelijkheid kan dragen en zorgzaam is ingesteld naar onze klant. Aangezien je deze werkzaamheden niet alleen gaat doen heeft beheersing van de Nederlandse taal wel de voorkeur.  Ervaring en goed kunnen samenwerken zijn heel belangrijk omdat je in een vast team komt te werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot bedrijf met hoofdzakelijk objecten in de omgeving Amsterdam, de Randstad, Almere en in Arnhem. De objecten waar wij werken zijn divers; van zorginstellingen, sportcomplexen, kantoren, industrie tot kunst en cultuur. Wij staan voor kwaliteit en vinden klanttevredenheid belangrijk. Door te investeren in onze medewerkers, denk hierbij aan opleidingen, willen we betrokken en gemotiveerde medewerkers in dienst hebben, die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wij bieden?

Een goede CAO met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een salaris vanaf € 11,91 bruto per uur uitlopend naar 13,61 bruto per uur
Na 2 jaar dienstverband een vast contract
Een erkende opleiding binnen de schoonmaak
Pensioen en een eindejaarsuitkering
Gunstige werktijden en ook goed te combineren met een andere baan

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën voor verbetering in het proces
Toegang tot onze Blinck Schoon App

 Solliciteren?

Wil je bij ons werken? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur ons je CV via info@blinckschoon.nl. Een brief met je motivatie vinden wij altijd leuk.