Vacature: Medewerker schoonmaak in centrum Amsterdam

MEDEWERKER SCHOONMAAK

 

Standplaats                 Leidseplein 29, Amsterdam

Uren per week             7,5 uur verdeeld over 3 dagen, van 18.30 tot 21.00 uur

Werk-/denkniveau       Lbo/Mbo

Wat ga je doen?

Schoonmaken! Bij de klant heb jij de verantwoordelijkheid de kantoren, de algemene ruimte, de toiletten en het restaurant netjes schoon te maken. Om je een klein beeld te geven van de schoonmaakwerkzaamheden die je gaat verrichten volgen hier wat werkzaamheden; het stofzuigen en moppen van de vloeren, het afnemen van tafels en kasten, de prullenbakken legen, toiletgroepen schoonmaken, de afwas in de vaatwasser zetten, etc.

Dit project is een kantoor waar jij zal gaan schoonmaken wanneer het personeel niet meer aanwezig is. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Ervaring en goed kunnen samenwerken zijn heel belangrijk omdat je in een vast team komt te werken.

Op je eerste werkdag wordt je geheel door de rayonmanager ingewerkt. Daarna probeert hij één keer per week langs te komen voor overleg; hoe ervaar je het werk en de samenwerking met je collega’s, hoe staat het met de voorraden, etc.

Wij vragen

Een gemotiveerde medewerker die het liefst in het bezit van een schoonmaakdiploma is, die verantwoordelijkheid kan dragen en zorgzaam is ingesteld naar onze klant. Aangezien je deze werkzaamheden niet alleen gaat doen heeft beheersing van de Nederlandse taal wel de voorkeur.

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot bedrijf met hoofdzakelijk objecten in de regio Amsterdam en omstreken en in Arnhem. De objecten waar wij werken zijn divers; van zorginstellingen, sportcomplexen, kantoren, industrie tot kunst en cultuur. Wij staan voor onze kwaliteit en vinden klanttevredenheid belangrijk. Door te investeren in onze medewerkers, denk hierbij aan opleidingen, willen we betrokken en gemotiveerde medewerkers in dienst hebben, die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wij bieden

Een salaris vanaf € 10,62 bruto per uur; afhankelijk van ervaring
Na 2 jaar dienstverband een vast contract
Optie: een erkende opleiding binnen de schoonmaak
Pensioen en een eindejaarsuitkering
Gunstige werktijden en ook goed te combineren met een andere baan

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, daar staan we altijd voor open
Toegang tot onze Blinck Schoon App

Solliciteren?

Wil je bij ons werken? Dannodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur ons je CV! Een brief met je motivatie vinden wij altijd leuk.