Vacature: Medewerker schoonmaak in Amsterdam

MEDEWERKER SCHOONMAAK

Standplaats                 Swammerdammerstraat 48, Amsterdam

Uren per week                     11,25 uur verdeeld over 5 dagen, van 06.00 tot 08.15 uur

Werk-/denkniveau       Lbo/Mbo

Wat ga je doen?

Schoonmaken! Bij de klant heb jij de verantwoordelijkheid de sportzaal, de keuken, de toiletten, kleedruimtes en douches netjes schoon te maken. Om je een klein beeld te geven van de schoonmaakwerkzaamheden die je gaat verrichten volgen hier wat werkzaamheden; het stofzuigen en moppen van de vloeren, het afnemen van tafels, de prullenbakken legen, toiletgroepen schoonmaken, etc.

Dit project is een sportcomplex waar jij zal gaan schoonmaken als het personeel en de sporters niet  aanwezig zijn. Ervaring en eigen inzicht zijn heel belangrijk omdat je zelfstandig gaat werken.

Op je eerste werkdag wordt je geheel door de rayonmanager ingewerkt. Daarna probeert hij één keer per week langs te komen voor overleg; hoe lopen de werkzaamheden, hoe staat het met de voorraden én heb je nog plezier in je werk.

 Wij vragen

Een gemotiveerde medewerker die het liefst in het bezit van een schoonmaakdiploma is, die verantwoordelijkheid kan dragen en zorgzaam is ingesteld naar onze klant. Aangezien je deze werkzaamheden niet alleen gaat doen heeft beheersing van de Nederlandse taal wel de voorkeur.

 Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot bedrijf met hoofdzakelijk objecten in de regio Amsterdam en omstreken en in Arnhem. De objecten waar wij werken zijn divers; van zorginstellingen, sportcomplexen, kantoren, industrie tot kunst en cultuur. Wij staan voor onze kwaliteit en vinden klanttevredenheid belangrijk. Door te investeren in onze medewerkers, denk hierbij aan opleidingen, willen we betrokken en gemotiveerde medewerkers in dienst hebben, die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Tevens vindt Blinck het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken.

 Wij bieden

Een salaris vanaf € 10,62 bruto per uur; afhankelijk van ervaring
Na 2 jaar dienstverband een vast contract
Optie: een erkende opleiding binnen de schoonmaak
Pensioen en een eindejaarsuitkering
Gunstige werktijden en ook goed te combineren met een andere baan

Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, daar staan we altijd voor open
Toegang tot onze Blinck Schoon App

 Solliciteren?

Denk jij dat wij op zoek zijn naar jou? Dannodigen wij je uit om te solliciteren.  Stuur ons je CV! Een brief met je motivatie vinden wij altijd leuk.