Pensioen

Er is een tijd van komen en helaas ook een tijd van gaan

Op onze vestiging in Arnhem hebben we vorige maand afscheid genomen van 2 fijne collega’s. Beide hebben heel lang bij ons gewerkt hebben en gaan nu van hun welverdiende pensioen genieten.

Onze rayonmanager Patrick de Vriend (op de foto rechts) heeft vanaf 2011 bijna zijn 12-jarig dienstverband volgemaakt. Bij ons begonnen als projectleider op Arnhems Buiten voor allerlei hand- en spandiensten bij de klanten en als rechterhand van de toenmalig rayonmanager. Later doorgegroeid als zelfstandig rayonmanager en eindverantwoordelijk voor de vestiging in Arnhem. We hebben superfijn met Patrick samengewerkt als collega die zich altijd voor meer dan 100% heeft ingezet. Ook als stabiele basis was hij altijd bereid om dat stapje extra te lopen bij onze klanten om zo voor hen een volwaardig partner te zijn.

Het perfecte visitekaartje voor Blinck!

Onze medewerker Johan Scholten (links op de foto) werkt al bij ons sinds juli 2009 en al die tijd als schoonmaakmedewerker op Arnhems Buiten. Sterker nog, Johan werkt hier al tientallen jaren als schoonmaakmedewerker, ook bij vorige schoonmaakaanbieders op het toenmalige Kema Park. Een wereld aan ervaring en expertise dus en we vinden het dan ook heel jammer dat Johan ons gaat verlaten. Maar, logisch, we gunnen hem nu natuurlijk ook de rust en ontspanning van het pensioen.

Samen met de collega’s in Arnhem en directie en management van Blinck hebben we afscheid genomen. We hebben met elkaar geluncht, er zijn mooie woorden en waardering uitgesproken en cadeautjes uitgedeeld.

We zullen jullie beide missen maar ga er lekker van genieten mannen!