Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Professionele receptiediensten voor een uitmuntende indruk

Een professioneel en gastvrij ontvangst aan de receptiebalie is een prettige ervaring voor uw gasten. De receptionist is een belangrijke spil in uw bedrijf en bepaalt de eerste en laatste indruk die uw bezoeker heeft. Facilitaire ondersteuning met receptiediensten is daarmee een specialisme en wordt door Blinck op professionele wijze uitgevoerd. We lichten u onze werkwijze graag ook persoonlijk toe.

Bij Blinck werken we vanuit het principe dat de beleving van een gast in grote mate beïnvloed wordt door de receptionist. De receptiediensten van Blinck zijn dan ook een perfecte aanvulling om uw gasten te ontvangen en de receptionisten zijn daarmee het visitekaartje van uw bedrijf. We vangen signalen van uw gasten en medewerkers snel op, vinden een gewenste oplossing en passen adequaat onze werkzaamheden en service hierop aan.

Gastvrij

Alle receptionisten van Blinck worden getraind om iedere bezoeker en medewerker op een persoonlijke, betrokken en professionele wijze te verwelkomen. We zijn ons bewust van het effect van een glimlach, het aannemen van de jas en het serveren van een kopje koffie als de wachttijd iets oploopt.

Werving en selectie

Onze receptionisten spreken meerdere talen en zijn afkomstig uit de hospitality branche. Echte professionals dus. Bij de werving en selectie van receptionisten besteden we veel aandacht aan de persoon achter het cv. Een gastgerichte houding en zogenaamde people skills zijn niet aan te leren en dienen in het DNA van de kandidaat aanwezig te zijn. Bij een selectie letten we specifiek op communicatievaardigheden, persoonlijkheid, servicegerichtheid, omgevingsbewustzijn, conflicthantering en persoonlijke presentatie. Wij stellen alleen kandidaten aan u voor als wij ervan overtuigd zijn dat zij aansluiten bij de door u gestelde wensen en eisen.