Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Resultaatgericht schoonmaken & inspanningsgericht schoonmaken

Voor resultaatgericht schoonmaken en inspanningsgericht schoonmaken valt beide iets te zeggen. Onze schoonmakers zijn flexibel en professioneel en voelen zich in beide situaties thuis. Graag bespreken wij met u als klant wat voor u het beste werkt, denken wij daarin met u mee en nemen wij de eventuele financiële aanpassingen met u door. Hieronder lichten wij beide vormen nader toe.

Inspanningsgericht schoonmaken

Waarschijnlijk bent u gewend om met uw schoonmaakleverancier van tevoren af te spreken wat er wordt schoongemaakt en wanneer dat gebeurt. De basis hiervoor is het werkprogramma waar u van op de hoogte bent en wat de schoonmaker gebruikt als een dagelijks draaiboek. Dit heet inspanningsgericht schoonmaken. Bij Blinck werken wij hier nog dagelijks mee en er is niks mis mee, alleen heeft u er weleens over nagedacht dat er dan soms ruimtes of andere items schoongemaakt worden welke die dag (of soms langer) niet gebruikt zijn. Zonde van de tijd zouden wij denken. Uiteraard weet wel iedereen waar hij/zij aan toe is, zowel u als de schoonmaker, en is het ook goed te controleren maar er is een andere, misschien zelfs efficiëntere, manier van schoonmaak: resultaatgericht schoonmaken.

Resultaatgericht schoonmaken

Bij resultaatgericht schoonmaken hoeft er, door u en Blinck, niet meer nagedacht te worden over alle specifieke handelingen en hoe vaak die uitgevoerd moeten worden. Onze schoonmakers werken efficiënt en maken alleen datgene schoon wat gebruikt en vies is waardoor u verzekerd bent van een goed eindresultaat. De uitkomst is een hoger schoonmaakniveau en mogelijk ook een kostenbesparing.

De kwaliteit van resultaatgericht schoonmaken

Gaat u voor resultaatgericht schoonmaken dan spreken we van tevoren een niveau af hoe schoon u uw werkomgeving wil hebben en wat voor u acceptabel is. We spreken met elkaar de werkdagen en werktijden af en Blinck zorgt dat uw pand schoon is. Wat daar dagelijks voor nodig is hangt af van ons eigen inzicht en dat van onze medewerkers.

Voor de overgang van inspanningsgericht schoonmaken naar resultaatgericht schoonmaken nemen wij de tijd. Deze hebben wij nodig om onze medewerkers te instrueren en om u en uw medewerkers aan deze nieuwe manier van werken te laten wennen. De juiste communicatie is hierin belangrijk. Hoe was het eerst, wat doen we nu en wat zijn een ieders verwachtingen.

Resultaatgerichte schoonmaak kan alleen wanneer er daarvoor mensen in dienst zijn die weten wat ze doen. Bij Blinck zijn alle schoonmakers vaktechnisch opgeleid. Er wordt gewerkt met de nieuwste materialen die veilig en milieubewust zijn. Door deze aspecten en ook de technische apparatuur die periodiek gekeurd worden, zorgen wij van Blinck ervoor dat ons personeel efficiënt kan schoonmaken, waardoor u er een optimaal resultaat voor terug krijgt!

Gaat u voor resultaatgericht schoonmaken?

U ziet, voor beide is wat te zeggen en beide zijn mogelijk bij Blinck. Heeft u vragen over onze manier van resultaatgericht schoonmaken of inspanningsgericht schoonmaken? Neem dan contact met ons op!

Stuur een mail | Bel ons (+31 (0)36 763 05 32) | Maak een afspraak