Nieuwe klanten in Almere in Amsterdam

Als schoonmaakbedrijf willen wij, schoonmaakbedrijf Blinck uit Almere er voor iedereen zijn. Voor de medewerkers, voor de klanten en voor alle soorten klanten. Of een bedrijf nu een grote multinational met honderden medewerkers en een bekende naam is, een kleine vestiging met een groter kantoor elders of een kleine start-up met enkele medewerkers die nog in de kinderschoenen staat. Zo zijn we immers zelf ook beginnen en dat zullen we nooit vergeten.

In de laatste 2 categorieën is schoonmaakbedrijf Blinck gestart bij enkele nieuwe klanten in Almere en Amsterdam. En ook daar zijn we trots op en zullen we dezelfde service en kwaliteit laten zien die alle klanten van ons gewend zijn.

Almere

Schoonmaak busjes Blinck

Per 1 maart zijn we gestart bij 2 nieuwe projecten in Almere. Aan de Versterkerstraat, industrieterrein De Gooise Kant, staat een kantoorpand wat beheerd wordt door een van onze klanten CBRE (een landelijke speler in het beheer van vastgoedprojecten). Hier zullen we, voor de huurders van dit pand, zorgen dat de algemene ruimtes dagelijks schoon zijn in combinatie met de reguliere verzorging van de glasbewassing. Ook vanuit De Gooise Kant kregen we het verzoek van Dolfsma, een bedrijf in dakbedekking, om voor hun nevenvestiging (hun hoofdvestiging zit in Kampen) aan de Televisieweg de wekelijkse schoonmaak te verzorgen.

Amsterdam

Per 1 april jl zijn we gestart bij Studio Automat in De Pijp in Amsterdam. De voormalige autogarage, en daarvoor zelfs ijsfabriek, is omgetoverd in een prachtige industriële ruimte die te huren is voor fotoshoots, evenementen, vergaderingen of workshops. Ook per 1 april zijn we gestart bij Bricks Studio aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Deze interieur ontwerpstudio is een jong bedrijf die het design verzorgd voor woningen, restaurants, winkels, hotels en alle andere projecten die op zoek zijn naar een persoonlijk en hip interieur. Bij beide klanten zullen we 1 x per week de schoonmaak verzorgen zodat de medewerkers zich volledig kunnen focussen op hun core business en de groei van hun bedrijven.