Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Opleveringsschoonmaak voor bouw en renovatie

Bij nieuwbouw- of renovatieprojecten is turn key opleveren binnen het aangegeven tijdvak essentieel. De laatste stap naar gebruiksklaar maken zetten wij voor je. Uitstel kost geld, dus is efficiënte en gedegen opleveringsschoonmaak wenselijk. Bij ons vind je ervaren schoonmakers voor opleveringsschoonmaak. Wij zijn flexibel en snel en maken blinckend schoon.

Landelijke dekking

Profiteer van een schoonmaakbedrijf met veel ervaring in de bouw- en renovatiebranche. Dankzij onze landelijk dekking staat er altijd een team van schoonmakers klaar voor jouw schoonmaakwerk.

Zo zet je ons in voor bijvoorbeeld:

  • verwijderen verfresten
  • kitvrije kozijnen en vensterbanken
  • vrij maken van bouwstof en cementsluier
  • schone wanden en plafonds
  • grondig gereinigde vloeren
  • blinkend sanitair

Nadat onze schoonmakers hun werk hebben gedaan ziet jouw opgeleverde project er echt als nieuw uit.

Kit- en lijmresten worden verwijderd bij schoonmaak in bouw en renovatie.

Bouw & renovatie en Blinck

Bouw en renovatie is één van de branches waarin wij als schoonmaakbedrijf in gespecialiseerd zijn. Dit mag je van ons verwachten:

  • flexibele inzetbaarheid
  • kennis en ervaring in bouw & renovatie
  • afspraak is afspraak

We bespreken het allemaal graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Grondige schoonmaak voor oplevering in bouw en renovatie.

Flexibel inzetbaar

We weten hoe hectisch de laatste fase voor oplevering is: elk uur telt. Terwijl wij schoonmaken, kan de elektriciën nog bezig zijn met de laatste aansluitingen. Ons team is flexibel en kan daardoor goed omgaan drukte. Wij pikken veranderingen in de planning snel op. Wij leveren het object volgens afspraak en gebruiksklaar op. Uiteraard blinckend schoon.

Kennis en ervaring in bouw & renovatie

Blinck is een allround schoonmaakbedrijf. Bij bouw- en renovatieprojecten krijg jij de schoonmaakexperts in die nodig zijn. We verwijderen grof vuil en maken alle ruimtes bouwstofvrij. Je levert je project op met kitvrije kozijnen en vensterbanken, schoon sanitair en kristalheldere ramen.

Efficiënt & betrouwbaar

Bij opleveringsschoonmaak bekijken we altijd van tevoren de bouw- of renovatielocatie om te zien wat er schoongemaakt moet worden. Met de aanwezige projectleider nemen wij stap voor stap de werkzaamheden door. Dankzij de efficiënte werkwijze van onze schoonmakers ervaar je zo min mogelijk overlast.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Meer weten over blinckend schoon voor de oplevering? Vraag een offerte aan en we praten verder tijdens een kennismakingsgesprek.