Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf met ervaring in Recreatie & Leisure

Een schone omgeving is een gastvrije omgeving. Een opgeruimde en schone uitstraling draagt bij aan de beleving van je onderneming door je gasten. Daarom is gedegen schoonmaakwerk een vereiste. Rommelige en vieze ruimtes doen afbreuk aan je imago en leiden tot minder gasten en minder omzet. Kies daarom voor blinckend schoon en ontvang je gasten op een prettige schone locatie.

24/7 activiteit

In de wereld van recreatie & leisure zijn er vaak 24/7 gasten en/of medewerkers in de ruimte. Dit vraagt om een efficiënte planning van schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld:

  • gastenverblijven
  • sanitaire ruimtes
  • sport- en ontspanningszalen
  • zwembaden
  • openbare ruimtes
  • werkplekken van de werknemers

We stemmen het schoonmaakprogramma daar altijd op af.

Recreatie & Leisure en BlinckVaste medewerker van Blinck voor recreatie en leisure maakt vakantiehuisje schoon.

Recreatie & leisure is één van de branches waar Blinck als schoonmaakbedrijf in gespecialiseerd is. Voordeel voor jullie organisatie:

  • landelijke dekking
  • werken volgens hygiëneprotocollen
  • schoonmakers als visitekaartje van je organisatie

We bespreken het allemaal graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking.

 

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Landelijke dekking

Vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem werken we met teams in heel Nederland. We hebben voor jouw organisatie capaciteit beschikbaar, waar het ook nodig is. Voor de recreatie- en leisure branche hebben we door heel het land gespecialiseerde schoonmakers in dienst.

Hygiëneprotocollen

We kennen alle hygiëneprotocollen die gelden voor specifieke ruimtes. Van keuken, doucheruimte en gastenverblijf tot restaurant en zwembad. Wij helpen je om te voldoen aan de eisen die wet- en regelgeving stellen aan de hygiëne in je onderneming.

Schoonmakers als visitekaartje

Schoonmaakmedewerkers die vriendelijk en beleefd zijn en werken volgens de standaarden van jouw bedrijf: ook dat is blincked schoon. Wij stellen een vast team van schoonmaakexperts samen, elk met een aanvullende opleiding ‘Hospitality in schoonmaak’, die voor jou en je gasten klaar staan. Een prachtige schone locatie, is namelijk het visitekaartje van je bedrijf.

Kennismaken met Blinck? Vraag een offerte aan en we maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.