Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaak in media- & entertainmentbranche

Met vele media- en entertainmentbedrijven als klant weten wij als geen ander welke eisen jouw organisatie stelt aan schoonmaakwerk. Van complete televisie-studio’s tot een montageruimte: je kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van Blinck om dit goed schoon te maken. Wij weten precies met welke technieken, middelen en materialen moet worden schoongemaakt.

24/7 flexibel en ad hoc anticiperen

Zowel ’t Gooi als Amsterdam liggen op steenworp afstand van onze vestiging in Almere. Hierdoor kunnen wij ad hoc en flexibel inspelen op schoonmaakwerkzaamheden in media en entertainment. Is er snel hulp nodig, dan zijn we er ook snel voor je. Door onze landelijke dekking zet je ons ook eenvoudig in voor evenementen op locaties.

Blinck en Media & Entertainment

In de wereld van media en entertainment draait bijna alles om het plaatje. Zo kunnen luisteraars tegenwoordig ook live meekijken in radiostudio’s. Schoonmaken is alleen meer dan beeld. Personeel, acteurs, gasten en artiesten: iedereen moet zich prettig en veilig voelen in jullie ruimtes.

Dit is wat wij verstaan onder blincked schoon voor Media & Entertainment:

  • maatgericht schoonmaakwerk
  • efficiënt schoonmaken
  • landelijke dekking

(On)zichtbaar schoon staat voorop. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op voor vrijblijvende kennismaking.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Maatgericht schoonmaakwerk Vaste schoonmaker voor media en entertainment maakt theaterzaal schoon.

In media en entertainment is 24/7 geen zeldzaamheid. Dit geldt zowel voor opnamestudio’s als evenementen op locatie en theaters. Dat schoonmaken daarom in goed overleg moet begrijpen wij als geen ander. Wij kiezen samen met jullie het juiste tijdvak uit en houden rekening met de schoonmaakeisen die horen bij jullie locatie. Een decor maak je immers anders schoon dan een radiostudio.

Efficiënt schoonmaken

Stilte, opname. Stofzuigen is dan uit den boze. Dat onze schoonmaakwerkzaamheden storend kunnen zijn weten we maar al te goed. Daarom maken we een planning voor efficiënte schoonmaak. Wij bespreken van tevoren met jullie welke ruimte wanneer schoongemaakt kan worden. Zo ervaren jullie zo min mogelijk overlast. En we zorgen daarnaast voor een blinckend resultaat.

Landelijke dekking

Vanuit onze vestigingen in Almere en Arnhem werken we met teams in heel Nederland. We zijn dus flexibel inzetbaar, voor jouw vaste of wisselende locaties. Wij hebben betrouwbare mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in schoonmaken in de media en entertainmentbranche.

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Jullie vragen of wensen eens bespreken? Vraag een offerte aan en we praten graag verder tijdens een kennismakingsgesprek.