Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Professionele schoonmaak voor publieke ruimte

Als een openbare ruimte niet schoon is, doet dit afbreuk aan de eerste indruk en de beleving van de bezoeker. Een schone omgeving zorgt voor een positieve beleving. Een publieke ruimte is het visitekaartje van de organisatie die deze beheert. Vieze omgevingen en rommel leiden tot minder bezoekers en/of negatieve publiciteit. Kies daarom voor blinckend schoon.

Schoon en opgeruimd voor gebruikers en publiek

Een openbare ruimte maak je niet alleen schoon voor het oog, maar ook het gevoel. Schone stoelen in de tram of bus bijvoorbeeld, zorgen voor een meer comfortabele reis. Een opgeruimde buitenruimte en schone entree of hal geven een gevoel van een warm welkom. Het is daarom belangrijk dat een publieke ruimte goed schoon gemaakt wordt.

Publieke ruimtes en Blinck

Onze uitblinckers zijn het visitekaartje van de ruimte die zij schoonmaken. Ze maken niet alleen goed schoon, maar staan bezoekers ook vriendelijke en beleefd te woord. Wij stellen samen met jullie een vast team samen, zodat zij onderdeel worden van jullie organisatie. Schoonmaakbedrijf Blinck staat voor:

  • maatschappelijk verantwoord schoonmaken
  • landelijke dekking: overal snel paraat
  • efficiënt & betrouwbaar schoonmaken

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan spreken wij het schoonmaakwerk in jullie publieke ruimte persoonlijk door.

> Kennismakingsgesprek aanvragen

Maatschappelijk verantwoord schoonmaken

Met Blinck als partner ben je verzekerd van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo maken wij bewust gebruik van duurzame schoonmaakproducten. Wij zorgen ook extra goed voor onze schoonmaakexperts. Wij staan garant voor regelmatige bijscholingen en betrokkenheid als werkgever. Dit zorgt een laag verloop in ons personeelsbestand.

Landelijke dekking: overal snel paraat

Je valt bij Blinck terug op een vast team van schoonmaakexperts dat landelijk ingezet kan worden. We hebben werkelijk overal in het land vaste medewerkers. Hierdoor staan wij overal snel paraat. Wij werken met vast personeel dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van openbare ruimtes.

Een schone ontvangstruimte is essentieel voor publieke ruimtes.

Efficiënt & betrouwbaar schoonmaken

Samen met onze jou kijken we op welke momenten er schoonmaak nodig is. Bezoekers van openbare ruimtes mogen hier geen hinder ondervinden. Wij zijn flexibel en maken efficiënt schoon, waarbij we ons aan alle hygiëneprotocollen houden. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor het schoonmaken van alle publieke ruimtes.

Blinck leren kennen? Vraag een offerte aan en we praten verder tijdens een kennismakingsgesprek.