Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Almere

Anton Vinck is al meer dan 12 jaar zelfstandig ondernemer binnen de schoonmaak. Eerst enkele jaren met een compagnon in voornamelijk de regio Hilversum met de mediawereld als grootste klant (oa MediaPark Hilversum) en sinds 3 jaar oprichter en eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck met vestigingen in Almere en Arnhem.

Toen Blinck 2 jaar geleden een nieuw vestigingsadres voor het schoonmaakbedrijf zocht was de keuze snel gemaakt. Anton Vinck en zijn gezin woonden toen al meer dan 25 jaar in Almere en hij zag daarom ook voor Blinck een toekomst in deze stad.

 

ACM2010_Skyline Almere vanuit de lucht_Maarten Feenstra_rechtenvrij

Almere is een stad met 200.000 inwoners en veel bedrijventerreinen met de daarbij horende bedrijven die hier gevestigd zijn. Uiteraard biedt dit voor schoonmaakbedrijf Blinck commerciële kansen. Daarnaast is Almere op elk gebied vooruitstrevend en vernieuwend. Zowel in de veelzijdigheid aan architectuur, terreinen en gebouwen, in evenementen, sport en recreatie maar ook, en vooral, in de betrokkenheid naar de bewoners toe. Elke wijk heeft zijn eigen wijkteam, elk buurthuis heeft zijn betrokken activiteiten en Humanitas en het Leger des Heils zijn er gevestigd om mensen met een achterstand tot de samenleving er weer bij te betrekken.  Vooral het menselijke aspect van de stad Almere past naadloos bij het menselijke beleid van schoonmaakbedrijf Blinck. Binnen schoonmaakbedrijf Blinck streven wij ernaar om elke medewerker een vertrouwde werkomgeving te bieden en dat doen we het liefst met medewerkers die in Almere wonen en net zoveel van deze stad houden als wij. Schoonmaakwerk is mensenwerk! Dat realiseren wij ons maar al te goed en daarom krijgen onze schoonmaakmedewerkers de waardering die zij verdienen. Wij hebben aandacht voor hun gezondheid, veiligheid en welzijn, motiveren hun en bieden ze perspectief. Het streven van Blinck is altijd om nieuwe medewerkers, na de wettelijk toegestane contracten voor bepaalde tijd, een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Die waardering en dat respect zorgen ervoor dat onze medewerkers hun werk met plezier doen.

Daarnaast proberen we de juiste balans te vinden in medewerkers van alle leeftijden, verschillende achtergronden en culturen en medewerkers die net een beetje extra hulp nodig hebben. Dit kan zijn door lichamelijke of psychische beperking maar ook een, door omstandigheden ontstane, achterstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze laatste doelgroep werkt Blinck samen met het WerkgeversServiceTeam van de Gemeente Almere. Bij een openstaande vacature binnen de regio nemen wij eerst contact op met deze afdeling van de gemeente om te kijken of er geschikte kandidaten zijn. Als deze er zijn bieden wij deze mensen graag een kans en hebben er dan alle vertrouwen in dat wij de juiste werkgever voor hun zijn en zij voor ons de best inzetbare kandidaat. Deze werknemers krijgen, zowel vanuit de Gemeente Almere als vanuit schoonmaakbedrijf Blinck, net dat beetje extra aandacht en begeleiding die ze nodig hebben.

Wij houden van schoonmaak en respecteren onze medewerkers. Met deze manier van werken willen wij revolutionair en vernieuwend zijn en ons blijven onderscheiden als schoonmaakbedrijf in Almere. Schoonmaakbedrijf Blinck onderscheidt zich door ervaring, kwaliteit en service met als extra onze korte lijnen tussen Blinck, klant en medewerkers. Onze kracht is een heldere en efficiënte manier van communiceren wat door onze huidige klanten en collega’s als zeer prettig wordt ervaren.

Kort gezegd is het doel van Blinck binnen Almere om onze commerciële kansen en ons klantenbestand binnen Almere te vergroten maar dit ook uit te voeren met medewerkers die in Almere woonachtig zijn. Zo helpen wij de stad en helpt de stad ons.