Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf in Arnhem

Schoonmaakbedrijf in Arnhem dat landelijk opereert? Bent u op zoek naar een partner die écht betrokken is en hoge kwaliteit levert? Met het brede aanbod van Blinck, vanuit de twee vestigingen in Arnhem en Almere, bedienen wij opdrachtgevers door het hele land. Van de Randstad tot het noorden van het land. De sleutel van ons succes? Maatwerk door heldere communicatie. Wij leveren het beste schoonmaakwerk door een betrokken en betrouwbare partner te zijn.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Arnhem of omgeving? Blinck bedient alle markten! Van zorginstellingen, kantoorpanden tot aan appartementencomplexen. De schoonmakers van Blinck gaan elke uitdaging aan. Onze schoonmakers werken met de nieuwste technieken die voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en milieu. Bovendien zijn al onze schoonmakers vaktechnisch opgeleid.

Schoonmaakbedrijf in Arnhem met vaste medewerkers

Een schoonmaakbedrijf in Arnhem en omgeving waarbij u kunt rekenen op deskundig schoonmaakwerk? Onze rayonmanager adviseert u over de mogelijkheden en stelt samen met u een schoonmaakschema op. De schoonmaakdiensten worden uitgevoerd volgens een helder schema met vaste medewerkers. Onze medewerkers zijn zowel betrokken bij Blinck als bij uw bedrijf. Daarnaast hebben zij ervaring of zijn zij deskundig in de schoonmaakbranche. De schoonmaakmedewerkers van Blinck hebben allemaal een basisopleiding schoonmaken gevolgd. Zo weten de medewerkers waar ze mee bezig zijn en zorgen zij voor een goed eindresultaat. In elke branche zijn er ontwikkelingen, om deze reden zorgt de rayonmanager dat alle schoonmaakmedewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

Niet alleen opleiding en kennis staan bij Blinck hoog in het vaandel, ook met het milieu wordt rekening gehouden. Schoonmaakbedrijf Blinck werkt met de beste middelen en de nieuwste technieken. Zo maken de schoonmaakmedewerkers gebruik van het geavanceerde milieuvriendelijke microvezelsysteem. Met deze methode gebruiken we veel minder schoonmaakmiddelen en besparen we water. Beter voor mens en milieu! Duurzaam schoonmaken begint bij Blinck met waterbesparing, energiebesparing én zo min mogelijk afval produceren. Daarnaast werkt Blinck samen met bewuste leveranciers, waarbij u kunt denken aan leveranciers die werken met herbruikbare verpakkingen en doseerbare ECO-producten. Milieubewuste keuzes maken wij niet alleen voor u als klant, maar ook voor een betere gezondheid van onze werknemers.

Uw schoonmaakbedrijf in Arnhem, meer dan schoonmaken

Niet alleen zorgt Blinck voor de dagelijkse schoonmaak. Ook kunnen onze medewerkers zorgdragen voor de niet-dagelijkse schoonmaak. Glasbewassing, vloeronderhoud, specialistische reiniging en ga zo maar door. Een uitgebreid overzicht van onze diensten is makkelijk te vinden op onze website. Ook deze diensten worden uitgevoerd door ervaren en deskundige medewerkers die zorg dragen voor kwaliteit.

Contact hét schoonmaakbedrijf in Arnhem

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Arnhem? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke situatie en willen u graag van dienst zijn met onze specialistische schoonmaakwerken. Ontdek ons complete
schoonmaakpakket van sanitair onderhoud, glasbewassing tot aan afvalmanagement.