Schoonmaakbedrijf in Arnhem

Schoonmaakbedrijf in Arnhem dat landelijk opereert? Bent u op zoek naar een partner die écht betrokken is en hoge kwaliteit levert? Met het brede aanbod van Blinck, vanuit de twee vestigingen in Arnhem en Almere, bedienen wij opdrachtgevers door het hele land. Van de randstand tot het noorden van het land. De sleutel van ons succes? Maatwerk door heldere communicatie. Wij leveren het beste schoonmaakwerk door een betrokken en betrouwbare partner te zijn.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Arnhem of omgeving? Blinck bedient alle markten! Van zorginstellingen, kantoorpanden tot aan appartementencomplexen. De schoonmakers van Blinck gaan elke uitdaging aan. Onze schoonmakers werken met de nieuwste technieken die voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en milieu. Bovendien zijn al onze schoonmakers vaktechnisch opgeleid.

Schoonmaakbedrijf in Arnhem met vaste medewerkers

Een schoonmaakbedrijf in Arnhem en omgeving waarbij u kunt rekenen op deskundig schoonmaakwerk? Onze rayonmanager adviseert u over de mogelijkheden en stelt samen met u een schoonmaakschema op. Onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd volgens een helder schema met vaste medewerkers.

Schoonmaakbedrijf Blinck werkt met de beste middelen en de nieuwste technieken. Zo maken onze schoonmakers gebruik van het geavanceerde milieuvriendelijke microvezelsysteem. Met deze methode gebruiken we veel minder schoonmaakmiddelen en besparen we water. Beter voor mens en milieu!

Duurzaam schoonmaken begint bij Blinck met waterbesparing, energiebesparing én zo min mogelijk afval produceren. Daarnaast werkt Blinck samen met bewuste leveranciers, waarbij u kunt denken aan leveranciers die werken met herbruikbare verpakkingen en doseerbare ECO-producten. Milieubewuste keuzes maken wij niet alleen voor u als klant, maar ook voor een betere gezondheid van onze werknemers.

Contact hét schoonmaakbedrijf in Arnhem

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Arnhem? Neem gerust een kijkje op onze contactpagina. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke situatie en willen u graag van dienst zijn met onze specialistische schoonmaakwerken. Ontdek ons complete schoonmaakpakket van sanitair onderhoud, glasbewassing tot aan afvalmanagement.