Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf in Arnhem

Een schoonmaakbedrijf nodig voor je bedrijf in Arnhem? Wil je een partner die écht betrokken is en hoge kwaliteit levert? Blinck is al vele jaren actief in Arnhem. Je krijgt bij ons maatwerk door heldere communicatie. Wij leveren het beste schoonmaakwerk door een betrokken en betrouwbare partner te zijn.

Actief in veel branches

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Arnhem met specifieke ervaring in jouw branche? Blinck heeft ervaring met vrijwel iedere branche. Van zorginstellingen, kantoorpanden tot aan appartementencomplexen. De schoonmakers van Blinck gaan elke uitdaging aan. Ze werken met de nieuwste technieken die voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en milieu. Bovendien zijn al onze schoonmakers vaktechnisch opgeleid.

Vaste medewerkers in Arnhem

Welke eisen stel je aan een schoonmaakbedrijf en welke specifieke wensen heb je? Maak een afspraak met onze rayonmanager, die je adviseert over de mogelijkheden. Samen met jullie stellen we een schoonmaakschema op die onze vaste medewerkers in Arnhem volgens afspraak uitvoeren. De schoonmaakmedewerkers van Blinck hebben allemaal een basisopleiding schoonmaken gevolgd. Zo weten ze waar ze op moeten letten voor een goed schoonmaakresultaat. De rayonmanager houdt alle schoonmaakmedewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Zo zijn we je nog beter van dienst als er nieuwe technieken of betere schoonmaakmiddelen zijn om voor jullie in te zetten.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Niet alleen opleiding en kennis staan bij Blinck hoog in het vaandel, ook met het milieu wordt rekening gehouden. Schoonmaakbedrijf Blinck werkt met de beste middelen en de nieuwste technieken. Zo maken de schoonmaakmedewerkers gebruik van het geavanceerde milieuvriendelijke microvezelsysteem. Met deze methode gebruiken we veel minder schoonmaakmiddelen en besparen we water. Beter voor mens en milieu! Duurzaam schoonmaken begint bij Blinck met waterbesparing, energiebesparing én zo min mogelijk afval produceren. Daarnaast werkt Blinck samen met bewuste leveranciers, waarbij u kunt denken aan leveranciers die werken met herbruikbare verpakkingen en doseerbare ECO-producten. Milieubewuste keuzes maken wij niet alleen voor u als klant, maar ook voor een betere gezondheid van onze werknemers.

Uw schoonmaakbedrijf in Arnhem, meer dan schoonmaken

Naast de dagelijkse schoonmaak staan we ook graag klaar voor jullie niet-dagelijkse schoonmaak. Glasbewassing, vloeronderhoud, specialistische reiniging en projectschoonmaak bijvoorbeeld. Bekijk al onze diensten of maak een afspraak voor kennismaking.

Contact hét schoonmaakbedrijf in Arnhem

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Arnhem? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn benieuwd naar jullie specifieke situatie, vragen en wensen. Ontdek ons complete schoonmaakpakket van sanitair onderhoud, glasbewassing tot aan afvalmanagement.