Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Schoonmaken, uw interieur is uw visitekaartje!

Schoonmaken is mensenwerk, maatwerk en vakwerk waarbij u als klant centraal staat. Met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten en aanvullende diensten zorgt Blinck ervoor dat uw pand en werkomgeving efficiënt en hygiënisch wordt gereinigd; u heeft er geen omkijken meer naar. Een schone werkomgeving is zowel uw als ons visitekaartje voor uw klanten en medewerkers.

_DFD3916

Wij kunnen voor u schoonmaken in de regio van onze kantoren in Almere, Arnhem en Amsterdam maar leveren onze schoonmaakdiensten ook landelijk met klanten in Groningen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en de nabije omgeving van deze steden.

Blinck levert haar diensten op een breed terrein in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Tot onze klantenkring behoren niet alleen eigenaren/huurders van kantoorpanden, maar ook zorginstellingen, medische centra, fabrieken en verenigingen van eigenaren van appartementencomplexen. De basis van al ons schoonmaakwerk zijn uw wensen en eisen. Onze rayonmanager stelt samen met u een schoonmaakschema op. Dit schema wordt uitgevoerd door vaste mensen met duidelijke instructies. Eens per maand maakt de rayonmanager, eventueel samen met u, een kwaliteitsronde zodat ons hoge kwaliteitsniveau gewaarborgd blijft.

Wij werken met de nieuwste methodes waaronder het microvezelsysteem in combinatie met sprayflacons waarbij bespaard wordt op water en schoonmaakmiddelen, beter voor mens en milieu. De keus voor middelen, materialen en het systeem is afhankelijk van de werkomgeving, onze expertise en advies en uw wensen en eisen.

Al onze medewerkers zijn herkenbaar aan onze bedrijfskleding met logo, zijn opgeleid en werken met de beste en nieuwste middelen en materialen die voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Al onze technische apparatuur wordt regulier gecontroleerd en indien nodig gerepareerd en officieel gekeurd.

Sanitair onderhoud van A tot Z

Blinck zorgt er niet alleen voor dat dagelijks uw sanitair schoon en fris is. Wij leveren en vullen desgewenst ook al uw sanitaire voorzieningen. Nooit meer omkijken naar toiletpapier, zeep, luchtverfrissers of handdoekpapier. Voor ons een kleine moeite, voor u een groot gemak. De merken die wij u uit voorraad kunnen leveren zijn:

Uiteraard kan schoonmaakbedrijf Blinck zijn levering ook aanpassen aan uw wensen en eisen.

Meer weten?

Graag komen wij een keer bij u langs, om uw situatie te bekijken en u te adviseren. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend! Bel of mail ons hoofdkantoor in Almere; 036-7630532 of info@blinckschoon.nl