Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Specialistische reiniging

Bij schoonmaakbedrijf Blinck kunt u ook terecht voor een aantal zeer specialistische schoonmaakdiensten. Met deze specialistische reiniging vragen wij het uiterste van onze vakkennis en -bekwaamheid om u kwaliteit en resultaat te bieden. Voor de volgende specialistische diensten kunt u bij ons terecht:

Dieptereiniging bedrijfskeukens

Het reguliere dagelijkse onderhoud van uw keuken is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof op moeilijk bereikbare plaatsen, bv onder en achter keukenapparatuur, wordt vaak niet bereikt. Voor een optimale hygiëne is, in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak, een periodieke dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke dieptereiniging demonteren en reinigen wij uw keukenapparatuur zodat deze weer vrij is van opgehoopte vervuiling. Als het nodig is voeren wij ook een desinfectie behandeling uit.

Deze specialistische reiniging kunnen wij op afroep voor u uitvoeren maar kunnen wij ook inplannen in uw reguliere afspraken met ons.

IMG_4630Waarom dieptereiniging van de keuken?

Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne

Noodzakelijke aanvulling op het HACCP-plan

Verhoging brandveiligheid

Productiever keukenpersoneel omdat bij hun de focus minder op schoonmaak hoeft te liggen

Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur

Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak

Dieptereiniging sanitair

Voor een optimale hygiëne is dagelijks onderhoud niet voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed te behandelen. Organische en anorganische vervuiling (fecale residuen, urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) bouwt zich op die plekken op waardoor voedingsbodems voor bacteriën ontstaan. Stankoverlast, technische storingen en verstoppingen zijn hiervan het gevolg. Dieptereiniging is noodzakelijk om dit te voorkomen. Om de sanitaire hygiëne te waarborgen voert schoonmaakbedrijf Blinck periodieke dieptereiniging uit. Zo worden alle onderdelen van de sanitaire installaties zowel in- als uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Denkt u daarbij aan toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles en de voor- en achterzijde van spiegels en planchetten.

Deze specialistische reiniging kunnen wij op afroep voor u uitvoeren maar kunnen wij ook inplannen in uw reguliere afspraken met ons.

Waarom dieptereiniging van sanitair?

  • Lager ziekteverzuim door gezonder werk- en leefklimaat
  • Hygiënische situatie waarin iedereen zich prettig voelt
  • Fris ogend en ruikend sanitair
  • Langere levensduur sanitaire installaties, minder defecten en storingen aan het sanitair

Reinigen van raambekleding: jaloezieën, lamellen en vitrage

Voor het reinigen van jaloezieën, lamellen en vitrage werken we samen met externe specialistische bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat u een specialistische techniek voor snel en vakkundig reinigen van metalen en/of kunststoffen jaloezieën en lamellen aan te bieden. Met ultrasonore apparatuur wordt met geluidstrillingen het vuil van de jaloezie of de lamel losgeweekt en wordt deze weer geheel schoon. Daarna behandelen wij de jaloezie of lamel met een speciale stof- en vuilafstotende coating, waardoor deze langer schoon blijft. De reiniging vindt plaats bij u op de werkplek zodat u niet langere tijd zonder raambekleding hoeft te zitten.

Ontetsen van ramen

Als het zonnetje op uw raam schijnt is de kans groot dat u allerlei opgedroogde waterdruppels ziet; ingebrande kalkaanslag door UV-straling. In vakjargon noemen wij dit geëtst glas, glas dat door standaard glazenwasserij niet altijd weer schoon wordt. De glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Blinck bieden u de mogelijkheid om in dat geval het glas met een speciale spons te ontetsen zodat ze weer als nieuw lijken.

Reinigen van computerapparatuur

Computers en andere kantoorapparatuur trekken grote hoeveelheden stof en vuil aan. Toetsenborden zijn door stof, broodkruimels, vet en huidschilfers een broedplaats voor bacteriën en daarmee een bron van verkoudheid en huidirritaties. Onderzoek heeft aangetoond dat een toetsenbord tot 400 keer zwaarder vervuild kan zijn dan een toiletbril. De specialisten van schoonmaakbedrijf Blinck verzorgen de specialistische reiniging van uw kantoorapparatuur. Regelmatig reinigen voorkomt storingen, houdt uw netwerk in conditie en verlengt de levensduur van uw apparatuur. Regelmatig reinigen zorgt ook voor een gezonde en prettig werkomgeving met de kans op een lager ziekteverzuim. Kortom, Blinck inhuren voor het reinigen van uw computerapparatuur is een kleine investering met grote effecten voor uw apparatuur en personeel.

Deze specialistische reiniging kunnen wij op afroep voor u uitvoeren maar kunnen wij ook inplannen in uw reguliere afspraken met ons.

Blinck biedt onder andere reinigingsoplossingen voor:

  • Toetsenborden en muizen
  • Computers en laptops
  • Printers, faxen en kopieerapparaten
  • Technische ruimtes en serverruimtes
  • Meld- en regiekamers