Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Specialistische reiniging voor grondige en niet alledaagse schoonmaak

Voor specialistische reiniging kunt u rekenen op schoonmaakbedrijf Blinck. Naast de uitvoering van specialistische reiniging adviseren we u ook over de mogelijkheden waarmee we de levensduur van uw vastgoed kunnen verlengen.

Blinck verzorgt de volgende specialistische reinigingsdiensten: dieptereiniging van bedrijfskeukens, dieptereiniging van sanitair, reiniging van raambekleding en reiniging van computerapparatuur.

Dieptereiniging bedrijfskeuken

Het dagelijks regulier schoonmaken van uw bedrijfskeuken is niet voldoende voor een optimale hygiëne, daarvoor is dieptereiniging nodig. Vuil, vet en stof komen terecht op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder en achter keukenapparatuur. Met periodieke dieptereiniging houden we uw bedrijfskeuken hygiënisch schoon. Tijdens deze reiniging demonteren en reinigen we uw keukenapparatuur en voeren we een desinfectie behandeling uit. Laat u uw bedrijfskeuken reinigen door Blinck, dan bent u verzekerd van een blinckend schoon resultaat. Een schone keuken draagt bij aan een betere brandveiligheid, productiever keukenpersoneel en langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur. We vertellen u er graag meer over.

Dieptereiniging sanitair

Het dagelijks regulier schoonmaken van het sanitair is niet voldoende voor een optimale hygiëne, daarvoor is dieptereiniging nodig. Organische en anorganische vervuiling (fecale residuen, urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) hechten zich snel aan moeilijk bereikbare plaatsen. Op randen, richels en voegen ontstaan voedingsbodems voor bacteriën. Stankoverlast, technische storingen en verstoppingen zijn het gevolg. Met dieptereiniging van uw sanitair wordt dit voorkomen. Schoonmaakbedrijf Blinck voert periodieke dieptereiniging uit om de sanitaire hygiëne te waarborgen. Onze medewerkers reinigen, ontkalken en desinfecteren alle onderdelen van de sanitaire installaties zoals toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles, spiegels en planchetten. Met hygiënisch schoon sanitair werkt u aan een lager ziekteverzuim, langere levensduur van sanitaire installaties en minder defecten en storingen. We vertellen u er graag meer over.

Reiniging van raambekleding: jaloezieën, lamellen en vitrage

Voor de reiniging van raambekleding zoals jaloezieën, lamellen en vitrage werken we samen met professionele schoonmaakpartners. Uw raambekleding wordt vakkundig gereinigd met de service en snelheid die u van ons gemend bent.

Het reinigen van jaloezieën en lamellen gebeurt door ultrasonore apparatuur waarmee met geluidstrillingen het vuil van de jaloezie of de lamel losgeweekt wordt. Daarna wordt de jaloezie of lamel met een speciale stof- en vuilafstotende coating behandeld waardoor ze langer schoon blijven. De reiniging vindt plaats bij u op de werkplek zodat u niet tussentijds zonder raambekleding hoeft te zitten. We vertellen u er graag meer over.

Reiniging van computerapparatuur

Computerapparatuur en ander kantoorapparatuur trekken veel stof en vuil aan en moeten van tijd tot tijd goed gereinigd worden. Toetsenborden zijn door stof, broodkruimels, vet en huidschilfers een broedplaats voor bacteriën en daarmee een bron voor verkoudheid en huidirritaties. Onderzoek heeft aangetoond dat een toetsenbord tot 400 keer zwaarder vervuild kan zijn dan een toiletbril. Voor de specialistische reiniging van uw kantoorapparatuur kunt u vertrouwen op Blinck. Regelmatig reinigen van computerapparatuur voorkomt storingen, houdt uw netwerk in conditie, verlengt de levensduur van uw apparatuur, zorgt voor een gezonde en prettig werkomgeving en een lager ziekteverzuim. We vertellen u er graag meer over.

Blinck reinigt onder andere: toetsenbord en muis, computer en laptop, printer, fax en kopieerapparaat. En we reinigen de technische ruimtes, serverruimtes, meld- en regiekamers.