Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Specialistische reiniging voor hygiëne en levensduur

De dagelijkse schoonmaak is een belangrijke basis, maar niet altijd voldoende. Er zijn zaken die extra aandacht en een speciale schoonmaakbenadering nodig hebben. Specialistische reiniging draagt bij aan een langere levensduur van de inboedel en is in veel gevallen essentieel voor de hygiëne in je bedrijf.

Specialistische reiniging nodig of bespreken of het voor jouw bedrijf van belang is? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Specialistische reiniging voor keukens, sanitair en meer

Naast de frequentie -specialistische reiniging vindt minder frequent plaats-, wijkt specialistische reiniging af van reguliere schoonmaak door de specifieke kennis en materialen die erbij komen kijken. Zet onze schoonmaakspecialisten in voor:

  • dieptereiniging van sanitair
  • dieptereiniging van bedrijfskeukens
  • reiniging van computerapparatuur
  • reiniging van raambekleding

Zowel de hygiëne als de levensduur van vastgoed en inboedel zijn erbij gebaat.

Dieptereiniging bedrijfskeuken

Alleen dagelijks regulier schoonmaken van een bedrijfskeuken is niet voldoende voor een optimale hygiëne, daarvoor is dieptereiniging nodig. Vuil, vet en stof komen terecht op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder en achter keukenapparatuur. Met periodieke dieptereiniging houden we jullie bedrijfskeuken hygiënisch schoon. Tijdens deze reiniging demonteren en reinigen we jullie keukenapparatuur en voeren we een desinfectie behandeling uit.

Een schone keuken draagt bij aan:

  • een betere brandveiligheid
  • productiever keukenpersoneel
  • langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur

Laat jullie bedrijfskeuken reinigen door Blinck, dan ben je verzekerd van een blinckend schoon resultaat.

Dieptereiniging sanitair

De dagelijkse reguliere schoonmaak van het sanitair is niet voldoende voor een optimale hygiëne, daarvoor is dieptereiniging nodig. Organische en anorganische vervuiling (fecale residuen, urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) hechten zich snel aan moeilijk bereikbare plaatsen. Op randen, richels en voegen ontstaan voedingsbodems voor bacteriën. Stankoverlast, technische storingen en verstoppingen zijn het gevolg. Dit voorkom je met dieptereiniging van het sanitair.

Onze medewerkers reinigen, ontkalken en desinfecteren alle onderdelen van de sanitaire installaties zoals toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief sifons, buizen, consoles, spiegels en planchetten. Hygiënisch schoon sanitair resulteert in lager ziekteverzuim, langere levensduur van sanitaire installaties en minder defecten en storingen. We vertellen je er graag meer over.