Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Werken bij Blinck

Blinck Schoon is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. De missie van Blinck is om het schoonmaakbedrijf te zijn dat staat voor kwaliteit en professionaliteit in alle facetten van haar dienstverlening. Dit geldt zowel voor de interne organisatie alsmede het uitdragen van haar dienstverlening naar buiten toe. Dit wil Blinck bereiken met betrokken en gemotiveerde medewerkers die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Blinck vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we daarom juist ook personen uit het doelgroepenregister (met Wajong-, of bijstandsuitkering) van harte uit om op de functie te solliciteren.

Open sollicitatie

Vaak zijn wij binnen Blinck op zoek naar schoonmakers die snel kunnen starten. Daarom nodigen wij je uit om je sollicitatiebrief en/of CV vast naar ons op te sturen, zodat wij jou kunnen bellen als we iemand nodig hebben. Wij zullen met enige regelmaat contact met je opnemen om te kijken of je nog beschikbaar bent en of je nog in ons systeem wilt blijven. Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse projecten in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Utrecht, Almere en Rotterdam.

Het betreft over het algemeen parttime werk waarbij de werktijden kunnen variëren tussen 06.30 en 21.00 uur. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in kantoorpanden en bestaan uit stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, enz. Het kan zijn dat je alleen werkt of onder leiding van een meewerkend voorman/-vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Ben je zelfstandig, heb je ervaring met schoonmaak en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Ben jij onze uitblinker meld je dan aan! Mail: info@blinckschoon.nl of bel: 036-7630532

Indien beschikbaar staan hieronder openstaande vacatures waar we op korte termijn collega’s voor zoeken.

Handyman met schoonmaakervaring

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een handyman, 32 – 38 per week, met schoonmaakervaring. Je werkzaamheden bestaan uit: diverse hand- en spandiensten van technische aard, glazenwassers werkzaamheden, vloerenonderhoud, dagelijkse schoonmaak en periodieke schoonmaak. Je werkt niet op een vaste locatie maar rijdt met een bedrijfsauto van object naar object.

Vind je wisselende werkdagen/tijden geen probleem en ben je bereidt je handen uit de mouwen te steken dan is deze functie op je lijf geschreven.

Functie-eisen:

  • Technisch onderlegd
  • Diploma basis opleiding schoonmaak / vloeronderhoud
  • In bezit van rijbewijs
  • NEN 3140 is een pré
  • Bij voorkeur VCA certificaat
  • Om kunnen gaan met wisselende werktijden
  • Woonachtig in de regio ‘t Gooi en omstreken of de regio Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de schoonmaak CAO

Vakantiewerk

Voor velen is de aankomende zomerperiode een heerlijke tijd omdat dan genoten wordt van de welverdiende vakantie maar ook omdat je misschien wat extra geld kunt verdienen. Ook bij ons! Tijdens de vakantie van onze collega’s moeten hun werkzaamheden worden overgenomen.

Blinck is op zoek naar vakantiekrachten voor diverse projecten in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen en Rotterdam. Ben jij onze uitblinker meld je snel aan!

Het betreft de periode juni t/m september 2017 voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Het betreft over het algemeen parttime werk waarbij werktijden kunnen variëren tussen 06.00 en 21.00 uur. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in kantoorpanden en bestaan uit stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, enz. Het kan zijn dat je alleen werkt of onder leiding van een meewerkend voorman/-vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Eigen vervoer (auto/fiets/brommer) is vaak gewenst.

 Wij bieden:

  • Prettige werksfeer in een jong team
  • Een afwisselende functie
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de schoonmaak CAO

Afbeelding1