Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Kantoor schoonmaak, ook bij u!

Bent u opzoek naar een bedrijf dat u voorziet in kantoor schoonmaak bij u? Dan bent u bij Blinck aan het juiste adres! Met ons als uw betrouwbare schoonmaakpartner zal uw kantoor blinckend schoon worden. De schoonmaak van kantoren wordt elke dag met zorgvuldigheid en professionaliteit waargemaakt door onze medewerkers. Door u te adviseren over de reguliere en periodieke schoonmaak zorgen we ervoor dat uw kantoor schoonmaak op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd.

Kantoor schoonmaak regulier en periodiek

Bij de schoonmaak van kantoren kunt u denken aan de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, zoals het dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Ook verzorgd Blinck de periodieke schoonmaakwerkzaamheden, ook wel specialistische reiniging genoemd. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerkzaamheden die ervoor zorgen dat onder andere uw sanitair en computerapparatuur een langere levensduur krijgen. Zowel de dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden worden met zorgvuldigheid en professionaliteit uitgevoerd.

De schoonmaak van kantoren volgens uw wensen

Wanneer u door Blinck uw schoonmaakwerkzaamheden laat uitvoeren gaat dit geheel volgens uw wensen. Samen met u en onze rayonmanager wordt de kantoor schoonmaak besproken. De rayonmanager zal samen met u kijken naar wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand hiervan wordt een schoonmaakschema opgesteld. De medewerkers van Blinck zullen zich aan dit schoonmaakschema houden. Bij de dagelijkse schoonmaak heeft u de keus uit dagschoonmaak of avondschoonmaak. Meer informatie over dagschoonmaak en avondschoonmaak is te vinden op onze website.

Kantoor schoonmaak als verlengde van uw MVO-beleid

De schoonmaak van kantoren door Blinck wordt voor u het begin of het verlengde van uw MVO-beleid. Door het gebruik van ecologische schoonmaakproducten, milieuvriendelijk schoonmaken en het hebben van zorgvuldig gekozen leveranciers, zorgen we voor een MVO-beleid bij zowel u als ons.

Wilt u al een tijdje af van die vlekken op de vloer? Of wilt u de computerapparatuur nu ook eens gereinigd hebben? 

Stuur een mail | Bel ons (+31 (0)36 763 05 32) | Maak een afspraak