Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak: wij maken je kantoor blinckend schoon

Een schoon kantoor geeft niet alleen een prettig gevoel, je voorkomt ziekteverzuim en het zorgt voor productievere werknemers. Met kantoorschoonmaak door de medewerkers van Blinck krijg je een blinckend schoon kantoor. Onze schoonmakers gaan grondig en zorgvuldig te werk voor resultaat dat ze zelf ook zouden willen zien op hun werkplek. Met advies over de reguliere en periodieke schoonmaak zorgen we ervoor dat de schoonmaak van jullie kantoor op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd.

Kantoorschoonmaak: regulier of periodiek

Bij de schoonmaak van kantoren kunt je denken aan dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, zoals het dweilen van vloeren en het schoonmaken van toiletten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, ook wel specialistische reiniging genoemd. Dit zijn schoonmaakwerkzaamheden die waarmee onder andere sanitair en computerapparatuur een langere levensduur krijgen. 

Schoonmaak van kantoren overdag of ’s avonds

Kies je voor kantoorschoonmaak van Blinck, dan staan wensen jullie wensen centraal. De rayonmanager zal samen met u kijken naar wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn. We stellen op basis daarvan een schoonmaakschema op, dat onze medewerkers volgen bij hun werkzaamheden op jullie kantoor. Bij de dagelijkse schoonmaak heb je de keus uit dagschoonmaak of avondschoonmaak.

Kantoorschoonmaak als verlengde van MVO-beleid

De schoonmaak van kantoren door Blinck is de of het verlengde van het MVO-beleid van jullie bedrijf. We gebruiken ecologische schoonmaakproducten, maken milieuvriendelijk schoon en hebben van zorgvuldig gekozen leveranciers, waardoor we bijdragen aan jullie MVO-beleid.

Wil je al een tijdje af van die vlekken op de vloer? Wordt het tijd om de computerapparatuur nu ook eens goed te reinigen? 

Stuur een mail | Bel ons (+31 (0)36 763 05 32) | Maak een afspraak