Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak: wij maken je kantoor blinckend schoon

Een schoon kantoor geeft niet alleen een prettig gevoel, je voorkomt ziekteverzuim en het zorgt voor productievere werknemers. De medewerkers van Blinck zorgen voor een blinckend schoon kantoor. Ze gaan grondig en zorgvuldig te werk voor resultaat dat ze zelf ook zouden willen zien op hun werkplek. Met advies over de reguliere en periodieke schoonmaak zorgen we ervoor dat de schoonmaak van jullie kantoor op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd.

Kantoorschoonmaak: regulier of periodiek

Bij de schoonmaak van kantoren kunt je denken aan dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, zoals het dweilen van vloeren en het reinigen van toiletten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, ook wel specialistische reiniging genoemd. Hiermee krijgen onder andere sanitair en computerapparatuur een langere levensduur. 

Schoonmaak van kantoren overdag of ’s avonds

Kies je voor kantoorschoonmaak verzorgd door Blinck, dan staan wensen jullie wensen centraal. De rayonmanager zal samen met u kijken naar wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn. We stellen op basis daarvan een schoonmaakschema op, dat onze medewerkers volgen bij hun werkzaamheden op jullie kantoor. Bij de dagelijkse schoonmaak heb je de keus uit dagschoonmaak of avondschoonmaak.

Kantoorschoonmaak in uitvoering door twee medewerkers van Blinck.

Kantoorschoonmaak als verlengde van MVO-beleid

De inzet van de uitblinckers van Blinck op je kantoor is het verlengde van het MVO-beleid van jullie bedrijf. Zo krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om bij ons aan de slag te gaan, gebruiken we ecologische schoonmaakproducten van zorgvuldig gekozen leveranciers en maken milieuvriendelijk schoon. Hierdoor dragen we mede bij aan jullie MVO-beleid. 

Wil je al een tijdje af van die vlekken op de vloer? Wordt het tijd om de computerapparatuur nu ook eens goed te reinigen? 

Stuur een mail | Bel ons (+31 (0)36 763 05 32) | Maak een afspraak