Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Jouw bedrijf blinckend schoon

Hoe prettig voel jij je wanneer je op een kantoor komt waar de schoonmaak te wensen overlaat? Hoeveel invloed heeft een frisse, schone omgeving op je professionele prestaties? Voel je het al? Een schoon kantoor of andere werkomgeving is essentieel voor sfeer en prestaties. Dat is waarom het team van Blinck schoonmaakt alsof het hun eigen werkomgeving is. Dat is blinckend schoon.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kantoren, zorg, industrie en…

Terwijl onze schoonmakers hun hand niet omdraaien voor een uitdaging, is er wel een aantal branches waar je ons vooral tegenkomt. Dat zijn:

  • Zorg
  • Industrie
  • Kantoren
  • Publieke ruimte
  • Bouw & Renovatie
  • Recreatie & leisure
  • Media & entertainment

Bioscopen en theaters, ziekenhuizen of creatieve hubs, Blinck zorgt dat het er kraakhelder uitziet.

Professionele schoonmaak verdient zich terug

De productiviteit van je werknemers neemt toe doordat zij zich beter voelen in een schone werkomgeving. Daarnaast verminder je de kans op ziekteverzuim, omdat een schone omgeving minder ziektekiemen bevat. Professionele schoonmaak verdient zich daarom terug.

Voor bijvoorbeeld horeca- of recreatie-ondernemingen draagt een schoon pand bij aan langere verblijfsduur en terugkerende gasten. Schoon en opgeruimd is ook beleving.

Vast team aan schoonmaakmedewerkers

Of het nu de dagelijkse bedrijfsschoonmaak is of periodieke specialistische reiniging, je herkent onze medewerkers direct door onze herkenbare bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmakers aan de hoogste eisen voldoen. Daarom zijn ze stuk voor stuk vaktechnisch opgeleid en werken ze met de beste middelen en nieuwste materialen die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en milieu.

Schoonmakers van Blinck maken blinckend schoon.

Een vast team aan schoonmaakmedewerkers, dat blijft groeien en verbeteren. Daar pluk jij de vruchten van.

Sanitair: meer dan alleen schoonmaak

Je sanitaire voorzieningen zijn net zo goed een visitekaartje voor uw bedrijf als je andere ruimtes. De medewerkers van Blinck verzorgen niet alleen de schoonmaak, ze leveren en vullen ook al jullie sanitaire voorzieningen. Zo heb je geen omkijken naar de voorraad van toiletpapier, zeep, luchtverfrissers of handdoekpapier. Voor ons een kleine moeite en voor jullie een groot gemak.

Automaten zoals zeepdispensers, handdoekautomaten en andere sanitaire voorzieningen die passen bij jullie sanitair leveren en plaatsen wij desgewenst ook.

Duurzaam door microvezelsysteem

Blinck schoonmaakmedewerkers werken volgens de geavanceerde microvezelsysteem-methode in combinatie met sprayflacons. Dit bespaart water en schoonmaakmiddelen en dat is beter voor mens en milieu.

Bureau wordt schoongemaakt door een uitblincker van Blinck.

Werkprogramma op maat

Niets is vervelender dan niet weten waar je aan toe bent. Zeker wanneer het op de schoonmaak aankomt. Daarom stelt jullie rayonmanager na een inventarisatie samen met jullie een werkprogramma op. Je krijgt vaste schoonmaakmedewerkers die schoonmaken volgens het schema. De rayonmanager controleert regelmatig de kwaliteit om het kwaliteitsniveau van jullie werkprogramma op maat te waarborgen.

Wil je blinckend schoon ervaren? Vraag een offerte of een kennismakingsgesprek aan.