Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Deskundige allround schoonmaak

Allround schoonmaak laat u uitvoeren door Blinck. Met onze schoonmaakservice bent u verzekerd van een schoon bedrijfs- of kantoorpand en frisse werkplekken. We voeren onze schoonmaakwerkzaamheden uit wanneer het u uitkomt, overdag of in de avonden. Dagelijks stropen de schoonmakers van Blinck de mouwen op voor een blinckend schoon resultaat: een schoon pand met nette entree, schone werkplekken, fris sanitair en keurige openbare ruimten.

Sanitair onderhoud

Schoon en onderhouden sanitair wordt verzorgd door Blinck. De schoonmaakmedewerkers reinigen het sanitair en leveren en vullen ook al uw sanitaire voorzieningen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de voorraad van toiletpapier, zeep, luchtverfrissers of handdoekpapier. Voor ons een kleine moeite en voor u een groot gemak. Naast reguliere schoonmaak van uw sanitair verzorgt Blinck ook de dieptereiniging. Lees meer over onze deskundige dieptereiniging voor uw sanitair.

Vaste schoonmaakmedewerkers

Zowel de dagelijkse allround schoonmaak als de periodieke grondige reiniging worden uitgevoerd door onze eigen schoonmaakmedewerkers die herkenbaar zijn aan onze bedrijfskleding voorzien van logo. Al onze schoonmakers zijn vaktechnisch opgeleid en werken met de beste middelen en nieuwste materialen die voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Bovendien wordt de technische apparatuur periodiek gecontroleerd en officieel gekeurd.

Microvezelsysteem

Blinck schoonmaakmedewerkers werken volgens de geavanceerde microvezelsysteem methode in combinatie met sprayflacons. Hiermee besparen we op water en schoonmaakmiddelen en dat is beter voor mens en milieu.

Schoonmaakschema

Onze rayonmanager stelt samen met u een schoonmaakschema op. Hij of zij inventariseert wat nodig is en adviseert u over de mogelijkheden. De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens het schema en door vaste medewerkers met duidelijke instructies. Periodiek voert de rayonmanager een kwaliteitscheck uit om ons kwaliteitsniveau te borgen voor het schoonmaakprogramma op maat. Als u voor uw kantoor of werkruimte op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, laat u dan verrassen door Blinck. Informeer vrijblijvend door contact op te nemen via onderstaande button!