Schoonmaakbedrijf Blinck voor jouw bedrijf in Biddinghuizen

Je bedrijfsschoonmaak vertrouw je toe aan een specialist. Schoonmaakbedrijf Blinck is die specialist met diverse klanten in Biddinghuizen. Wij bespreken graag jullie wensen rondom reguliere of specialistische schoonmaak. Plan een vrijblijvend gesprek met onze rayonmanager voor Biddinghuizen en ontdek wat wij bedoelen met blinckend schoon.

Schoonmaak die past in jouw bedrijfsvoering

Je wilt niet dat de schoonmaakwerkzaamheden de bedrijfsvoering in de weg zitten. Daarom is er dag- en avondschoonmaak. De meeste klanten van Blinck bevinden zich in de branches:

Wij kennen de belangrijkste schoonmaakwerkzaamheden en voorkeuren in deze sectoren en sluiten dus gemakkelijk aan bij die van jouw bedrijf.

Vaste schoonmaakmedewerkers

Voor jou en je medewerkers is het prettig om vertrouwde gezichten te zien wanneer er schoongemaakt wordt. Vaste mensen betekent ook dat de schoonmakers weten wat jullie van hen verwachten. Daarom heeft Blinck vaste schoonmaakmedewerkers in Biddinghuizen in dienst, waardoor je niet telkens nieuwe gezichten te zien krijgt.

Onze schoonmaakdiensten

Goed om te weten wat wij zoal voor jullie kunnen doen. Globaal verdeeld in reguliere schoonmaak en periodieke schoonmaak, kun je bij Blinck terecht voor:

Zoek je een andere invulling? Voor specifieke vragen of wensen staan wij je graag te woord.

Kiezen jullie ook voor duurzaam?

Ook bij schoonmaakbedrijf Blinck heeft duurzaamheid bijzondere aandacht. Daarom werken onze schoonmaakmedewerkers volgens de geavanceerde microvezelsysteem-methode in combinatie met sprayflacons. Dit bespaart water en schoonmaakmiddelen en dat is beter voor mens en milieu.

Werkprogramma op maat

Je eigen rayonmanager stelt na een inventarisatie samen met jullie een werkprogramma op. Onze vaste schoonmaakmedewerkers in Biddinghuizen maken vanaf dat moment schoon volgens het schema. De rayonmanager controleert regelmatig de kwaliteit en houdt contact met jullie om de kwaliteit te waarborgen.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw onderneming in Biddinghuizen? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.