Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf in Almere

Een schoonmaakbedrijf in Almere dat deskundig allround schoonmaakwerk uitvoert? Dat zijn wij: Blinck. Aangenaam! Wij zijn al uitblinckers in kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Om elke opdrachtgever of situatie van de juiste service te voorzien leveren wij maatwerk met heldere communicatie. Zo leveren wij als betrouwbare en betrokken partner het beste schoonmaakresultaat.

Of je nu een schoonmaakbedrijf in Almere of elders zoekt voor kantoorpanden, zorginstellingen, winkels of appartementencomplexen. Wij bedienen alle markten. Voor onze schoonmakers is geen enkele uitdaging te groot. Alle schoonmakers van Blinck zijn vaktechnisch opgeleid en werken met de nieuwste technieken die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van veiligheid en milieu. De apparatuur die onze schoonmakers gebruiken controleren wij periodiek en worden officieel gekeurd.

Schoonmaakbedrijf in Almere met deskundige een team

Ons schoonmaakbedrijf in Almere beschikt over een hecht en professioneel team schoonmakers. De kwaliteit van schoonmaken begint namelijk bij onze eigen medewerkers. Al onze schoonmakers hebben een basisopleiding schoonmaken afgerond en onze rayonmanager houdt iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van schoonmaken. De schoonmakers van Blinck werken met de microvezelsysteem-methode, waarmee we niet alleen alles blinckend schoonmaken, maar ook water besparen.

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren met deze effectieve methode. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzaam Nederland. Goed schoonmaakwerk voor een beter resultaat! 

Schoonmaakbedrijf in Almere; kom meer te weten!

Een schoonmaakbedrijf in Almere dat landelijk opereert? Zoek niet verder, Blinck is graag jouw partner. We verlenen niet alleen allround schoonmaak, maar ook gespecialiseerde schoonmaak. Hierbij kun je denken aan vloeronderhoud, glasbewassing en afvalmanagement. Neem gerust contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de beste dienstverlening passend bij jullie wensen. Met ons complete schoonmaakpakket verzorgen wij zorgvuldig en vakkundig schoonmaakwerk voor al jullie panden en werkplekken.