Schoonmaak bij Theater SPANT!

Theater SPANT! in Bussum, een theater met naam wat dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert, is deze zomer op zoek gegaan naar een nieuwe partner in schoonmaakonderhoud en kwam uit bij een oude bekende.

Anton Vinck (huidig directeur/eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck) heeft, als mede-eigenaar van zijn vorige bedrijf jarenlang de schoonmaak bij theater SPANT! verzorgd en, naar nu blijkt, naar volle tevredenheid van het team van SPANT! en ook van de schoonmaakmedewerker, ook toentertijd, een van de werknemers van Anton.

“Bij Blinck met Anton Vinck”

Toen directie en management van SPANT! zich gingen oriënteren op de vervanging van hun vorige bedrijf en aan de schoonmaakmedewerker vroegen voor welk bedrijf en met wie (zoals bekend worden, vanuit afspraken in het schoonmaak cao, de huidige medewerkers overgenomen) was zijn eerste en spontane antwoord: “bij Blinck met Anton Vinck”. Uiteraard is dit als bedrijf de beste promotie die je kunt hebben en toen Blinck dan ook gebeld werd om te komen praten en een offerte uit te brengen was de deal snel rond:

Vanaf 1 november jl een nieuw contract voor de dagelijkse schoonmaak en extra schoonmaak tijdens en na voorstellingen en evenementen. Met als vaste afspraak voor een eerlijke prijs waar zowel de klant, de schoonmaakmedewerkers en Blinck profijt van hebben met als resultaat de beste prijs, een op maat gemaakt pakket (variërend per evenement en seizoen) en een blinkend schoon gebouw passend bij de allure van SPANT!

Voor Blinck en SPANT! een samenwerking om trots op te zijn!

 

Contractondertekening tussen Bert Dijkstra (financieel directeur van SPANT!)

en Anton Vinck (directeur/eigenaar van Blinck)