Recreatie & Leisure

Een gastvrije
beleving begint
met schoon

 

Een schone, gastvrije omgeving is onderdeel van de beleving van jouw gasten. De vaste schoonmaakteams van BLINCK vormen het professionele visitekaartje van jouw organisatie en staan garant voor een efficiënte schoonmaak binnen de afgesproken tijdschema’s.

Wat wij verstaan onder blinckschoon in de recreatie & leisure sector

  • Schoon en gastvrij: het visitekaartje van je bedrijf
  • Correcte hygiëne protocollen
  • Efficiënt, betrouwbaar schoonmaken met vaste teams
  • Landelijke dekking: overal snel paraat

Visitekaartje van je bedrijf

Een hygiënisch schone omgeving is het visitekaartje van jouw organisatie. Onze vaste schoonmaakteams dragen dit graag uit: door hun professionele handelswijze, de herkenbare kleding en de moderne materialen waarmee ze meewerken. Vriendelijk, beleefd en naar de standaarden van jouw organisatie zetten zij zich in, en staan zij waar nodig klaar voor gasten en medewerkers.

Correcte hygiëneprotocollen

Een keuken, openbare ruimte, zwembad of gastenverblijf: per ruimte bestaan er vaak speciale hygiënerichtlijnen waar een organisatie aan moet voldoen. De schoonmaakexperts van BLINCK zijn bekend met alle eisen en reglementen en werken met de juiste hygiëneprotocollen.

Efficiënt en betrouwbaar

Samen inventariseren we wanneer schoonmaak gewenst is en bepalen we de ideale tijdvakken waarbinnen dit kan plaatsvinden zodat gasten daar zo min mogelijk hinder van ondervinden. Zo ontstaat er een efficiënte, betrouwbare schoonmaak.

Landelijke dekking

BLINCK heeft meerdere vestigingen en een landelijke dekking. Wij werken vanuit een eigen personeelsbestand met vaste teams van schoonmaakkrachten die snel op locatie kunnen zijn.

ISO certificering

Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Om ons hierbij scherp te houden, laten we ons jaarlijks onafhankelijk toetsen. Wij zijn de trotse bezitters van zowel het ISO-9001 als het ISO- 14001 certificaat voor milieumanagement.

Verlengstuk MVO beleid

Samenwerken met BLINCK is een belangrijke manier om de eigen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te halen. Wij nemen het milieu uiterst serieus, investeren in onze mensen en zijn maatschappelijk betrokken. Samen dragen wij bij aan een groene toekomst.

Kennismaken
met BLINCK

Meer weten over BLINCK en de schoonmaakdiensten die wij leveren?
Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.