Wordt onze
uitblincker
in schoon

Samen werken aan positieve leefomgeving voor aansprekende klanten? Het verschil maken voor mensen en organisaties? Ben je gemotiveerd om gezonde en schone omgevingen te creëren? Sluit je dan aan bij BLINCK: een groep enthousiaste schoonmaakprofessionals.

Altijd werk passend bij jou

Wordt een expert binnen je eigen werkgebied

Meedenken en wat je in je hebt is bij BLINCK net zo belangrijk als werkervaring of een opleiding. Wij doen er alles aan om jouw werk zo in te richten dat het past bij jou. Als onze medewerker ben jij de expert binnen jouw werkgebied. Je werkt binnen een vast team en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen een kans bij BLINCK

Iedereen heeft een kans bij BLINCK. Wij verwelkomen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hanteren een sociaal personeelsbeleid. Bij BLINCK vormt ieder persoon een onmisbare schakel. Daarom dragen wij alle medewerkers op handen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom het verloop onder ons personeel al jaren erg klein is.

Bij BLINCK werk je in een fijne werkomgeving
bij aansprekende opdrachtgevers

Snel bij BLINCK
solliciteren

Is er geen passende vacature beschikbaar, maar ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle aanvulling bent voor ons team? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden zijn. Vul hiernaast je gegevens in.

Open sollicitatie

Met
aandacht
voor jou

Bij BLINCK verbinden wij graag onze schoonmaakprofessionals met werk waar ze blij van worden. En we geloven dat we dat het beste kunnen doen door middel van persoonlijke

aandacht. Wij hanteren een sociaal personeelsbeleid waarbij onze medewerkers centraal staan.

Sandra Thijssen, medewerker bij BLINCK vertelt: “Ik voel de waardering die BLINCK voor mij heeft als mens en als medewerker. Gehoord en gezien worden; dat is bij BLINCK echt aan de orde! Ik wil de organisatie dan ook complimenteren: zij doen hun uiterste best om iedere medewerker dit gevoel te geven. Als je wilt werken in de schoonmaakbranche, bij een werkgever die met je meedenkt en je waardeert en respecteert, dan kan ik BLINCK echt aanbevelen!”, aldus Sandra.

100%
tevreden

Persoonlijk betrokken bij onze
medewerkers

Onze uitblinckers zijn het belangrijkste wat wij hebben. Als medewerker bij BLINCK ben jij het visitekaartje, onze ogen en oren (bij ons wordt er echt naar je geluisterd) en ben je onze drijvende kracht. Wij zijn heel blij met ons team van betrokken medewerkers, en laten graag met regelmaat onze waardering blijken. Samen vieren we onze behaalde doelen, belangrijke dagen en organiseren we bij gelegenheid een feestje of informele borrel.

Online
verlof
inzicht

SmartCom is de app voor de medewerkers van BLINCK. Hiermee kan je o.a. je vakantie aanvragen, de CAO inzien, instructievideo’s bekijken, de laatste nieuwtjes lezen en meer.

Wat kan BLINCK betekenen voor jou? Wij verbinden graag onze schoonmaak professionals met werk waar ze blij van worden. En we geloven dat we dat het beste kunnen doen door jou te koppelen aan een omgeving die bij je past. Ontdek de sectoren waarin BLINCK actief is.

De werk-
omgeving
die bij
jou past

Maak kennis met team BLINCK

Onze schoonmaakprofessionals zijn het visitekaartje van BLINCK en van onze klanten op locatie. Ontmoet het team.