De
uitblinckers
van BLINCK

De schoonmaakmedewerkers van BLINCK stropen dagelijks de mouwen op om jouw omgeving en werkplek weer blinckend schoon en fris te maken. Vanwege hun gedrevenheid en teamspirit noemen wij ze onze ‘uitblinckers’.

Professionals in schoonmaken

BLINCK heeft een gemotiveerd en hecht team van zo’n 100 professionele medewerkers in de schoonmaak. Zij zijn onze uitblinckers. Trotse schoonmakers van vele nationaliteiten, die zich verbonden voelen met ons bedrijf en onze opdrachtgevers. Tijdens hun werk zijn zij het menselijke visitekaartje van BLINCK én van de organisatie waar zij op locatie schoonmaken.

Het gemak van een vast team

Bij BLINCK werken we bewust met een vast personeelsbestand van loyale schoonmaakspecialisten en kiezen waar mogelijk voor vaste contracten. Onze klanten ervaren daardoor het gemak van een vast en betrouwbaar schoonmaakteam op locatie.

Onze rayonmanagers houden de lijnen kort

Elk schoonmaakteam staat onder leiding van een rayonmanager. De rayonmanager houdt het team op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe schoonmaaktechnieken, handelen adequaat wanneer er vragen zijn en zijn de schakel tussen de klant en de medewerker. Onze back office stuurt elk project aan, ondersteunt het team op de werkvloer met de juiste materialen en handelt administratiewerk af.

Opgeleide schoonmaakteams

Schoonmaken lijkt simpel, maar het is een vak apart. Al onze schoonmakers zijn gekwalificeerd en beschikken over ruime en deskundige schoonmaakervaring. Al onze vaste medewerkers hebben minimaal de basisvakopleiding Schoonmaken van de RAS voltooid.

Constante kwaliteit door regelmatige feedback

Elk schoonmaakteam staat onder leiding van een rayonmanager. De rayonmanager houdt het team op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwe schoonmaaktechnieken en handelen adequaat wanneer er vragen zijn. Onze back office stuurt elk project aan, ondersteunt het team op de werkvloer met de juiste materialen en handelt administratiewerk af.

Onze backoffice
team staat voor
je klaar

Anton Vinck

Anton Vinck

Directeur

David Vinck

David Vinck

Operationeel manager

Pauline Kalee

Pauline Kalee

Projectmanager

Albert Cudjoe

Albert Cudjoe

Rayonmanager

Lars Versluis

Lars Versluis

Rayonmanager

Rob Bijster

Rob Bijster

Ambulant objectleider

Laura Hilhorst

Laura Hilhorst

Financieel medewerker

Peter Kalee

Peter Kalee

Commercieel manager

Sylvia Broerse

Sylvia Broerse

Officemanager

Roy Zegel

Roy Zegel

Rayonmanager

Patrick Kruis

Patrick Kruis

Ambulant objectleider