Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Glasbewassing door gediplomeerde glazenwassers

Schoonmaakbedrijf Blinck is specialist in glasbewassing met gediplomeerde glazenwassers. Elke glazenwasser is opgeleid en gediplomeerd om met een hoogwerker te werken, heeft kennis van het vak en kent de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.
Schoonmaakbedrijf Blinck verzorgt de glasbewassing voor zowel de binnen- als buitenzijde van uw pand.

Glasbewassing is bij Blinck uitgegroeid tot specialisme en als expert bieden we ook het technisch onderhoud van glas aan zoals het polijsten van glas, het ontetsen van glas het aanbrengen van nano Glass Coat. Neem contact op voor advies over uw glas.

Telewash

De glazenwassers van Blinck werken onder andere met het innovatieve Telewash systeem. Voor dit systeem is een hoogwerker niet altijd nodig en/of wordt het verplaatsen ervan tot een minimum gebracht. Dit maakt het Telewash systeem een veilige, praktische en verantwoorde methode voor onder andere glasbewassing.

De glazenwassers hebben een eigen watertank met osmosewater waardoor er streeploos en vlekvrij gereinigd wordt. Het Telewash systeem is daardoor perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen.

Polijsten van glas

Glas dat ernstig vervuild is, mat geworden is door kalkafzetting of ondiepe krassen heeft, maken we weer als nieuw door het te polijsten. Polijsten is het schuren van het glas met een speciale polijstpasta. Vrijwel ieder type glas kan gepolijst worden zoals dubbel glas, gehard glas en gelaagd glas. Door het glas te polijsten zijn beschadigingen niet meer zichtbaar.

Ontetsen van glas

Ziet u opgedroogde waterdruppels op uw glas? Dat is ingebrande kalkaanslag en wordt veroorzaakt door UV-straling. In ons vak noemen we dat geëtst glas: glas dat door standaard glasbewassing niet meer schoon wordt. De professionele glazenwassers van schoonmaakbedrijf Blinck kunnen uw glas ontetsen met een speciale spons zodat het weer als nieuw lijkt.

Glass Coat

Glass Coat is een coating met nanotechnologie voor het behandelen van glas waardoor het langer schoon en glanzend blijft. Blinck is gecertificeerd om uw ramen met Glass Coat te behandelen.

De coating beschermt de ruiten tegen vuil. Na de behandeling met Glass Coat kunnen vuil, zout, olie en insecten eenvoudig van het glas verwijderd worden. Benieuwd naar de resultaten van Glass Coat? Neem contact op voor informatie en advies.