Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Glazenwassers voor jouw bedrijfspand

Weet jij wat de beste manier is om jouw ramen schoon te krijgen? En hoe je ze zo lang mogelijk schoon houdt? Dat is waarom je een glazenwasser inschakelt. Blinck zorgt voor schone ramen, zowel buiten als binnen. En onze professionele glazenwassers hebben meer te bieden voor jouw ramen. Ontdek wat zij zoal doen of vraag direct een kennismakingsgesprek aan.

Schone ramen voor representatieve uitstraling

Schone ramen zijn prettig voor de werknemers die binnen aan het werk zijn, maar dat is niet het enige voordeel:

  • Een schone, lichte werkplek wordt -vaak onbewust- als prettig ervaren
  • Bacteriën op glas en in vensterhoeken krijgen minder kans
  • Schone ramen geven een representatieve uitstraling

Omdat onze glazenwassers stuk voor stuk de relevante diploma’s hebben gehaald, weten ze meer uit hun werk te halen dan standaard ramen wassen. Ze werken secuur en veilig op hoogte en krijgen hardnekkige vervuiling en zelfs ondiepe krassen weg.

Glazenwassers Blinck Schoon

Hoogte is geen probleem

Zelfs op grote hoogte zorgen onze glazenwassers voor helder zicht. Ze zorgen er altijd voor dat de ramen streeploos schoon zijn. Bij bedrijfspanden tot enkele verdiepingen is de Telewash een uitkomst. Deze borstel op telescoop maakt streeploos en vlekvrij schoon dankzij het gebruik van osmosewater. Het Telewash-systeem is ook uitermate geschikt voor het schoonmaken van gevels, zonwering en gevelreclame.

Door het Telewash-systeem met osmosewater zijn er geen chemische schoonmaakmiddelen nodig, waarmee het bijdraagt aan duurzaam schoonmaakwerk.

Glasonderhoud: je ramen weer als nieuw

Hoe goed je ze ook schoonhoudt, ramen hebben ook te lijden onder omstandigheden. In veel gevallen krijgen onze specialisten ze weer als nieuw met ontetsen of polijsten.

Glas ontetsen

Heb je opgedroogde waterdruppels op de ramen die je niet meer weg krijgt? Dat heet in ons vak geëtst glas. Door UV-straling is de kalkaanslag ingebrand en dat krijg je met standaard glasbewassing niet meer weg. Onze glazenwassers ontetsen het glas met een speciale spons, waardoor het raam weer als nieuw lijkt.

Glas polijsten

Ernstige vervuiling, ondiepe krassen en andere hardnekkige problemen zijn vaak te verhelpen door professioneel polijsten. Hiervoor gebruiken wij een speciale polijstpasta, waarmee vrijwel ieder type glas gepolijst kan worden, zoals dubbel glas, gehard glas en gelaagd glas. Beschadigingen zijn niet meer zichtbaar en de ramen zijn weer als nieuw.

Glass Coat: je ramen beschermd met nanocoating

Je ramen beschermen tegen vuil en beschadigingen, waardoor je langer geniet van schone ramen? Ook dat kan. Met Glass Coat bescherm je het glas tegen:

  • Vuil
  • Zout
  • Olie
  • Insecten
  • Zand

Glass Coat is een nanocoating die het glas langer schoon en glanzend houdt en daarnaast zorgt voor makkelijker verwijderen van viezigheid op de ramen.

Blinckend schone ramen?

Geen raam te hoog, geen vuil te sterk. Onze glazenwassers houden wel van een uitdaging en gaan voor blinckend schone ramen. Wil je meer weten over glasbewassing van je bedrijfspand? Vraag een offerte of een kennismakingsgesprek aan.