Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Glazenwasser in Arnhem

Een glazenwasser in Arnhem en omgeving die uw vieze ruiten blinckend schoon maakt? Schoonmaakbedrijf Blinck is het adres voor al uw glasbewassing. Zelf uw ramen wassen kost veel tijd. Vaak zijn simpelweg de hoeveelheden ramen te veel om zelf te onderhouden. Bovendien blijven viezigheden op uw ramen en schilderwerk zitten, wanneer u glasbewassing te lang uitstelt. Dit heeft nadelige gevolgen, zoals het aantasten van de verflaag, die beter voorkomen kunnen worden. Een goede reden om Schoonmaakbedrijf Blinck het wassen van uw ramen uit handen te laten nemen!

Glazenwasser in Arnhem met ervaren glazenwassers

Als glazenwasser in Arnhem en omgeving werken wij met gediplomeerde glazenwassers. Al onze glazenwassers hebben een vakopleiding afgerond. Daarnaast zijn ze gediplomeerd om te werken met een hoogwerker en hebben ze kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid en milieu. Schoonmaakbedrijf Blinck is uw glazenwasser in Arnhem met deskundige glazenwassers die werken met de nieuwste technieken. Wanneer maakt u kennis met de glazenwassers van Blinck?

Glazenwasser in Arnhem met technisch onderhoud

Een glazenwasser in Arnhem die een stapje verder gaat? Naast glasbewassing levert Schoonmaakbedrijf Blinck ook technisch onderhoud. Hierbij kunt u denken aan een Glass Coat, polijsten van glas en het onetsen van glas. Zo onderhouden en beschermen wij uw ruiten optimaal. Benieuwd naar de resultaten van ons technisch onderhoud? Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Blinck. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden voor u!

Telewash systeem

Onze glazenwassers gaan veilig en zorgvuldig te werk met het innovatieve Telewash systeem. Een hoogwerker is met dit systeem niet altijd meer nodig. Op deze manier kunnen de glazenwassers van Blinck veilig en verantwoord uw ruiten wassen. Voorzien van eigen watertank en osmosewater reinigen de glazenwassers van Blinck uw ruiten streeploos en vlekvrij. Meer weten over de praktische werkwijze van Schoonmaakbedrijf Blinck? Neem hieronder contact met ons op!