Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Glazenwasser in Arnhem

Een glazenwasser in Arnhem en omgeving die jullie vieze ruiten blinckend schoon maakt? Schoonmaakbedrijf Blinck is het adres voor glasbewassing. Zelf ramen wassen kost veel tijd. Vaak is de hoeveelheid ramen simpelweg te veel om zelf te onderhouden. Bovendien blijven viezigheden op je ramen en schilderwerk zitten wanneer je glasbewassing te lang uitstelt. Dit leidt onder andere tot het aantasten van de verflaag, dat weer een extra kostenpost oplevert. Een goede reden om Schoonmaakbedrijf Blinck het wassen van de ramen uit handen te laten nemen.

Glazenwasser in Arnhem met ervaren glazenwassers

Voor het wassen van jullie ramen hebben wij gediplomeerde glazenwassers uit Arnhem en omgeving in dienst. Al onze glazenwassers hebben een vakopleiding afgerond. Daarnaast zijn ze gediplomeerd om te werken met een hoogwerker en hebben ze kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid en milieu. Maak kennis met de glazenwassers van Blinck. Maak een afspraak voor vrijblijvende kennismaking.

> Afspraak maken

Glazenwasser in Arnhem met technisch onderhoud

Een glazenwasser in Arnhem die een stapje verder gaat? Naast glasbewassing helpen wij je ook met technisch onderhoud. Denk hierbij aan een Glass Coat, polijsten van glas en het onetsen van glas. Zo onderhouden en beschermen wij jullie ruiten optimaal. Benieuwd naar de resultaten van ons technisch onderhoud? Neem contact op met Schoonmaakbedrijf Blinck. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Telewash systeem

Onze glazenwassers gaan veilig en zorgvuldig te werk met het innovatieve Telewash systeem. Een hoogwerker is met dit systeem niet altijd meer nodig. Zo kunnen de glazenwassers van Blinck veilig en verantwoord jullie ruiten wassen. Voorzien van eigen watertank en osmosewater maken de glazenwassers van Blinck de ruiten streeploos en vlekvrij schoon. Meer weten over de praktische werkwijze van Schoonmaakbedrijf Blinck? Neem hieronder contact met ons op.